На Волині розшукують безвісти зниклу молоду дівчину (фото), У волинському ліцеї класний керівник знущається з дитини через віру (відео), Представили нового Голову Волинської ОДА (фото), На Волині розшукують жінку з маленькою дитиною (фото), У Луцьку чоловік намагався покінчити з життям – такими були головні новини Волині у вівторок, 3 грудня.

Читайте також: Представлення нового голови Волинської ОДА: як це було (фоторепортаж)

У волинському ліцеї класний керівник знущається з дитини через віру (відео)

Ірина Оселедчук, мама 4-класниці, яка навчається в нововолинському ліцеї №1, розповідає про булінг у школі з боку учнів та класного керівника. Керівництво школи заперечує упереджене ставлення до дитини, а сам педагог вважає, що Ірина сама йде на конфлікти та порочить її честь і гідність. Справою займається поліція.

У п’ятницю, 29-го листопада, мама дівчинки звернулася в редакцію інтернет-видання "БУГ", щоб розповісти про ситуацію. Розбиралися в обставинах журналісти в понеділок, 2-го грудня, в школі та Нововолинському відділенні поліції. Отримали коментарі і від вчителя, якого звинувачують в булінгу.

Ірина розповіла, що класний керівник регулярно била указкою, систематично принижувала її дитину при всьому учнівському колективі, налаштовувала дітей проти. Діти в свою чергу також били доньку Лєру, викликали "на бій", розповідає мама.

"Що така ситуація триває з 1-го класу навчання, дізналися за допомогою психолога. Дитина сама нічого не розповідала", – говорить мама дівчинки.

Ірина вважає, що цькування доньки відбувається через релігійну приналежність. Сім’я належить до Свідків Єгови і має свої переконання щодо відзначення Різдва та інших релігійних свят. За словами мами, вчитель принижує через це дитину.

Представили нового Голову Волинської ОДА (фото)

Головою Волинської обласної державної адміністрації став луганчанин Юрій Погуляйко.

Сьогодні відбулося офіційне призначення нового керівника Волинської обласної державної адміністрації. Ним став попередньо погоджений Кабміном луганчанин Юрій Погуляйко, повідомляє кореспондент "Під Прицілом".

Представити новопризначеного очільника області прибув до Луцька перший заступник Керівника Офісу Президента України Сергій Трофімов.

Попри запланований початок заходу о 13.30, через затримку делегації з Києва, зустріч розпочали з запізненням на півтори години.

Вперше за останній час призначення відбувається не в сесійній залі Волиньради, а в овальній залі нарад. Також цього разу на засідання не запрошували і волинських нардепів.

На Волині розшукують жінку з маленькою дитиною (фото)

На Волині розшукують жінку, яка зникла разом з дворічним сином.

Любешівське відділення поліції Головного управління Національної поліції України у Волинській області розшукує Кратік Олесю Михайлівну, 9 червня 1986 року народження та Кратіка Артема Ігоровича, 16 жовтня 2017 року народження, мешканців села Любязь Любешівського району.

Учора, 2 грудня, жінка разом з малолітнім сином близько 17 години поїхала з дому в невідомому напрямку. На даний час їх місце перебування не відоме.

Вирішується питання щодо внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України.

Читайте також: Заступник керівника ОП прокоментував звернення депутатів Волиньради щодо призначення голови ОДА

У Луцьку чоловік намагався покінчити з життям

У Луцьку чоловік намагався покінчити з життям.

На вулиці Чорновола чоловік зачинився у квартирі та погрожував вчинити самогубство.

Наразі причини такого вчинку невідомі.

На місці інциденту працювала патрульна поліція, пожежні та медики.

З чоловіком на цей момент все гаразд, йому надають допомогу медики.

На Волині розшукують безвісти зниклу молоду дівчину (фото)

На Волині розшукують зниклу дівчину. Востаннє вона виходила на зв’язок 29 листопада.

Зникла Людва Тетяна Олександрівна. Із 29.11. 2019 не виходила на зв’язок та не з’являлася у соцмережах. Була одягнена у чорі штани, чорну куртку та чорну шапку. Ріст приблизно 160-163 см, волосся чорне, довге. Обличчя худрляве, зелений колір очей", – йдеться в повідомленні.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook