У мережі глузують із вбрання Митрополита Луцького і Волинського Михаїла; На Волині продовжує зростати кількість хворих на коронавірус: за добу зафіксували дві смерті; Стало відомо, хто може зайняти посаду секретаря Луцької міської ради; Обрали заступника голови й секретаря бюджетної комісії Волиньради; Волинянка придбала в мережі мотоцикл, а отримала посилку з шлакоблоками − такими були головні події Волині та Луцька у понеділок, 30 листопада.

Читайте також: Помер волинянин, який потрапив у страшну аварію на трасі "Луцьк-Горохів

У мережі глузують із вбрання Митрополита Луцького і Волинського Михаїла (фото)

27 листопада, Митрополит Луцький і Волинський Михаїл прибув на першу сесію Луцької міської ради VIII скликання в Палац культури у дорогій шубі із хутра.

У мережі вже почали глузувати з митрополита, адже він вибрав зовсім недоречне вбрання.

"Так, в Луцьку такі холоди, що без хутра ніяк. Мінус шість градусів. Дубак. Особливо звірячий холод стоїть в архієрейському лімузині.

Побачивши таке на молодій жінці, знавці кажуть "н@сос@л@". Але якщо діаманти і хутра личать дівчатам, то ченців вони ж лише ганьблять", – зазначив громадський діяч Андрій Кураев.

Як зазначають у коментарях користувачі, що вихід із РПЦ МП не пробудила совість владики.

Інші ж зазначають, що 300 років панування Московії на Волині по-іншому позначитися не могли.

Читайте також: На Волині затримали злочинне угрупування: вилучили зброю, набої та транспорт з деревиною (фото)

На Волині продовжує зростати кількість хворих на коронавірус: за добу зафіксували дві смерті

Усього станом на 30 листопада в області зареєстровано 24135 випадків. 

Одужали – 16263 (за останню добу – 283).

Летальні випадки – 426 (за останню добу – 2: місто Луцьк – 1, Іваничівський район – 1).

Методом ПЛР за минулу добу обстежено – 449 осіб.

Читайте також: У лікарні під Луцьком "збуджених" хворих на COVID-19 прив'язують до ліжок – ЗМІ

Стало відомо, хто може зайняти посаду секретаря Луцької міської ради

Стало відомо, хто може зайняти посаду секретаря Луцької міської ради.

Про це йдеться в проєкті рішення "Про обрання секретаря Луцької міської ради", який обранці громади розглядатимуть завтра, 1 грудня.

Так, згідно з проєктом рішення, на посаду секретаря Луцької міської ради претендує депутат від партії "ЗА Майбутнє", радник міського голови з питань ЖКГ та діяльності комунальних підприємств Юрій Безпятко.

Читайте також: 42 новообраних депутати Луцької міської ради отримали мандати

Обрали заступника голови й секретаря бюджетної комісії Волиньради

Перше організаційне засідання провела бюджетна комісія Волинської обласної ради.

Перше засідання постійної комісії з питань бюджету, фінансів та цінової політики у новому складі депутатів відбулося 30 листопада. Вони познайомилися між собою та вирішили кадрові питання.

За пропозицією голови комісії Ореста Маховського заступником голови обрали Олександра Бика, а секретарем – Володимира Яренчука.

Нагадаємо: обидва депутати працювали в минулій каденції обласної ради і були членами бюджетної комісії.

Сьогоднішня комісія засідала в овальній залі обласної ради, депутати погодилися, що надалі будуть практикувати й засідання у форматі відеоконференцій.

Читайте також: Стало відомо, хто очолив Ковельську районну раду

Волинянка придбала в мережі мотоцикл, а отримала посилку з шлакоблоками

Волинянку ошукали при купівлі мотоцикла через мережу інтернет.

До Любешівського відділу поліції 26 листопада надійшла заява від 35-ти річної жительки села Зачернеччя Любомльського району, про те, що 16 листопада у мережі інтернет на одному із сайтів "navolyni.com" жінка знайшла оголошення про продаж мотоцикла "ГЕОШ" за ціною 14 500 гривень. В оголошенні був зазначений номер телефону. Через 20 хвилин до заявниці зателефонували та назвались Олегом, домовившись про купівлю мотоцикла та перерахунок грошових коштів на чотири мобільні номера телефонів.

У подальшому 20 листопада близько 16.00 години заявниця перерахувала через термінал грошові кошти в сумі 3 800 гривень на два номери мобільних телефонів. 21 листопада близько 10.00 години ще перерахувала через термінал грошові кошти в загальній сумі 14 400 гривень на чотири номери мобільного телефону, після цього зателефонував Олег та повідомив, що посилку відправив.

А уже 23 листопада заявниця приїхала отримувати мотоцикла у відділення "Нової Пошти" у селищі Луків Турійського району, однак після наданої накладної помітила, що товар являється шлакоблоками, та дана посилка вже переадресована в Полтавську область.

Відомості за вказаним фактом внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 190 КК України. Триває досудове слідство.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook.