"Виходь, к*рво": у Луцьку з тролейбуса вигнали дівчину, яка поступилася місцем жінці, В особи, яка працювала в РДА на Волині, виявили коронавірус − ЗМІ, У Луцьку − страшна аварія, зіткнулись мотоцикл і легковик (фото), На Волині трагічно загинув відомий лікар, засновник династії медиків – такими були головні новини Волині у четвер, 4 червня.

Читайте також: На Волині через спалах коронавірусу закривають на карантин районне адмінприміщення

В особи, яка працювала в РДА на Волині, виявили коронавірус − ЗМІ

За даними Волинського обласного лабораторного центру за останню добу на Волині зареєстровано 25 нових випадків захворювання на COVID-19, у Любешівському районі офіційно підтверджений один випадок захворювання в особи, яка проживає в с. Зарудче.

Відтак, станом на 04 червня 2020-го у Любешівському районі зареєстровано 5 випадків коронавірусної інфекції, чотири особи уже видужали. 

На даний час вивчається коло контактних осіб із хворою та проводяться усі протиепідемічні заходи за місцем її проживання та по місцю роботи. Медики проводять обстеження та забір матеріалів в осіб, які є контактними із хворою для ПЛР-тестів.

У Луцьку − страшна аварія, зіткнулись мотоцикл і легковик (фото)

У Луцьку трапилась дорожньо-транспортна подія.

На проспекті Перемоги, близько 15 години сталась жахлива аварія, легковик Skoda зіткнувся з мотоциклом.

За попередньою інформацією, водій легковика не надав переваги у русі мотоциклу, що рухався головною дорогою.

Молодий хлопець-мотоцикліст отримав значні травми. Його забрала "швидка". З молодика від удару злетіло взуття.

Мотоцикл перетворився на купу брухту.

Легковик Skoda зазнав незначних механічних ушкоджень.

Жінка, яка перебувала за кермом SKODA, завершувала маневр повороту з проспекту на вулицю Грибоєдова. В цей час від кільця зі сторони стадіону "Аванагард" рухався мотоцикліст, який хотівши проскочити на червоний сигнал світлофору, але влетів в легковик.

Читайте також: Посеред вулиці молодики зухвало побили волинянина

На Волині трагічно загинув відомий лікар, засновник династії медиків

КП "Волинська обласна клінічна лікарня" із великим сумом сповіщає про трагічну загибель відомого лікаря Яшана Василя Петровича, що сталася 3 червня 2020 року. 

У медзакладі зазначають, що в обласній клінічній лікарні Василь Петрович працював з 1966 року, заробивши собі славу високопрофесійного невропатолога, як серед колег, так і серед пацієнтів.

З 1988 року по теперішній час незмінно очолював відділення професійної патології.

Численні хворі бажали лікуватись саме у Василя Петровича, знаючи, що в його руках отримають зцілення.

"Виходь, к*рво": у Луцьку з тролейбуса вигнали дівчину, яка поступилася місцем жінці

У Луцьку з тролейбуса вигнали дівчину, яка поступилася місцем жінці.

"Заходжу в тролейбус, сідаю. Рушаємо. Потім поступаюся місцем жінці років п'ятдесяти, що наполегливо зависочіла наді мною. На інше сидіння вирішую не приземлюватись, щоб дистанціюватись від осіб, які не вважають свої носики складовими дихальної системи і маски носять лиш на роті. Стою. Стоїть ще один хлопець.

На наступній зупинці у тролейбус завалюється тьма людей пенсійного віку. Вони швиденько займають всі вільні місця. Виходить водій, починає кричати, мовляв треба спершу дивитись, чи є у тролейбусі місця, а потім заходити. Він урочисто оголошує, що ми не поїдемо, поки люди стоять. Ми з тим хлопцем стоїмо далі, бо зайшли явно раніше, ніж більшість тих, хто сидить", – йдеться у дописі.

Як розповідає лучанка, далі у тролейбусі розпочався справжній хаос.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook