Журналісти розсекретили, куди пішли тисячі доларів, які волиняни збирали на лікування онкохворого лучанина (відео), Упав та почав стікати кров'ю: на Волині вночі сталася жорстока масова бійка (фото, відео), У Луцьку кликун підписав угоду з міськрадою та зобов'язався сурмити за графіком: коли саме, У Луцьку вночі невідомі викрали елітний позашляховик, Скандального волинського екс-нардепа "кинули" на мільйони євро у Польщі – такими були головні новини Волині у неділю, 7 березня.

Читайте також: У районному центрі на Волині сталася пожежа біля дитячого садочка (відео)

Упав та почав стікати кров'ю: на Волині вночі сталася жорстока масова бійка (фото, відео)

У місті на Волині сталося дві масові бійки, приборкувати які прибуло два екіпажі поліції.

Як стало відомо, бійки трапилися в ніч на 7 березня у центрі Ковеля. Одну сутичку затіяли біля ресторану на вулиці Міцкевича. На місце події прибули два екіпажі поліції.

Через годину в центрі міста біля супермаркету виник ще один конфлікт за участю близько 30 осіб, який переріс у жорстоку бійку. Одного чоловіка так вдарили по голові, що він упав на землю та почав стікати кров’ю.

На місце події прибули правоохоронці. Крім того, прибігло ще біля 10 нацгвардійців. Очевидці викликали швидку, яка надала допомогу постраждалим.

У Луцьку кликун підписав угоду з міськрадою та зобов'язався сурмити за графіком: коли саме

У Луцьку вперше відзначили День кликуна, в рамках якого, під час театралізованого дійства заступник міського голови Ірина Чебелюк підписала угоду з Луцьким кликуном про виконання останнім своїх обов’язків йдеться на сайті Луцькради.

Згідно договору, він зобов’язується щороку з Дня кликуна (6 березня) і до кінця туристичного сезону здійснювати щоденний ритуал сурмління та проголошення важливих для міста подій із В’їзної вежі Луцького замку. У будні дні ритуал здійснюватиметься один раз на добу о 12.00 год., а у вихідні та святкові дні – двічі на добу, о 12.00 год. та 18.00 год.

Читайте також: На Шацьких озерах збудують реабілітаційний комплекс

У Луцьку вночі невідомі викрали елітний позашляховик

У Луцьку вночі невідомі викрали позашляховик прямо із двору будинку.

Як відомо, інцидент трапився в ніч із п'ятниці на суботу, 5 на 6 березня.

Так, з двору будинку на вулиці Ветеранів, 3 невідомі викрали позашляховик Kia Sorento 2015 року випуску.

На жаль, власники авто виявили його відсутність тільки в обідню пору.

Скандального волинського екс-нардепа "кинули" на мільйони євро у Польщі

У Польщі розгорівся скандал навколо колишнього нардепа від Волині та бізнесмена, власника ТМ "Пан Курчак" Сергія Мартиняка. Він інвестував у будівництво м’ясокомбінату у сусідній країні мільйони євро, але польські компаньйони нібито "кинули" його, виставивши з керівних органів підприємства. Сергій Мартиняк, не знайшовши підтримки у правоохоронців Польщі, звернувся за допомогою до українського посла Андрія Дещиці.

4 мільйони злотих готівкою, 160 000 євро комісійних

Посол України Андрій Дещиця звернувся за допомогою до заступника Міністра юстиції Марчіна Романовського. "Прошу міністра особисто звернути на це увагу з цього приводу, вжити всіх можливих правових та наглядових заходів для надання правової захисту підприємцю з України, який постраждав у цьому питанні", – йдеться у листі.

Але це ще не кінець. Неофіційно співрозмовники польського видання кажуть, що тема "Пана Курчака" також піднімалася під час недавньої зустрічі віце-премʼєр-міністра України Олексія Резнікова з віце-премʼєр-міністром Ярославом Говіним.

Журналісти розсекретили, куди пішли тисячі доларів, які волиняни збирали на лікування онкохворого лучанина (відео)

22-річний лучанин Дарій Зажицький збирав гроші на лікування раку, а опинився на дорогому курорті. Цей скандал збурив соцмережі. Хлопець збирав 60 000 доларів на трансплантацію кісткового мозку в клініці в Туреччині. Але кілька тижнів тому його побачили на відпочинку в Домінікані. Відомі блогери звинуватили хлопця у шахрайстві, але той виправдовуватися ні перед ким не став.

Журналісти поспілкувалися із самим Дарієм та його лікаркою, з’ясували, чи справді він хворий і скільки грошей коштує операція.

Юнак збирав гроші на лікування лімфоми – раку крові. Спочатку просив допомогти зібрати 200 000 гривень на лікування, а потім сума зросла до 60 000 доларів. Хлопець запевняв, що таку операцію могли зробити лише в Туреччині.

Кілька тижнів тому хлопця зустріли на відпочинку в Домінікані.

Спочатку Дарій переконував: гроші на відпочинок дала бабуся, але йому ніхто не повірив. Новина про хлопця, який просить гроші на операцію, а сам відпочиває на островах, миттєво розлетілася соцмережами. На нього посипались тисячі звинувачень у шахрайстві.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook