Призначили прокурора Волинської області – ЗМІ; У великій автотрощі на Волині постраждали троє людей; На Волині призначили нового начальника СБУ; На Волині поліція знайшла 78-річну пенсіонерку, яка пропала у лісі; Стало відомо, хто може очолити "Луцьктепло" − такими були головні події Волині та Луцька у четвер, 7 листопада.

Читайте також: У Луцьку, 8 листопада, обмежать рух транспорту

Призначили прокурора Волинської області – ЗМІ

Генпрокурор України Руслан Рябошапка призначив прокурора Волинської області. Ним став колишній прокурор Хмельницької області Олег Синишин.

Про це повідомляє Telegram-канал "UN-сливи та груші".

"Туди, де є ще янтар", – сказано в повідомленні.

Зазначається, що новий прокурор Волинської області є кумом заступника Рябошапки Віталія Каська.

Відомо, що Синишин з 2014 року обіймав посаду прокурора Хмельницької області.

На сайті Генпрокуратури інформації про кадрове призначення поки що немає.

Читайте також: У Луцьку сталась аварія – рух дорогою ускладнений (фото)

У великій автотрощі на Волині постраждали троє людей (фото)

На Волині трапилася дорожньо-транспортна пригода за участі двох автомобілів, у якій травмувалися троє людей.

Про це розповів один з слідчих на місці пригоди.

ДТП трапилася у четвер, 7 листопада на дорозі Рівне-Володимир, поблизу села Губин Локачинського району. Зіткнулися автівки марки "Лада" і "Нива".

На місці працює слідчо-оперативна група. Водія і пасажира "Лади" госпіталізували у Володимир-Волинську лікарню, водія "Ниви" "швидка" відвезла у Локачинську лікарню.

Читайте також: У Луцьку на переході "євробляха" на смерть збила молодого чоловіка (фото)

На Волині призначили нового начальника СБУ

Президент Володимир Зеленський призначив нового начальника Служби безпеки України у Волинській області.

Відповідний указ Президент підписав сьогодні, 7 листопада.

Ним став колишній заступник начальника, начальник антикорупційного відділу ГУ СБУ у Києві та Київській області Павло Данюков.

Читайте також: На Волині молода жінка на "Mercedes" на смерть переїхала чоловіка

На Волині поліція знайшла 78-річну пенсіонерку, яка пропала у лісі

Жінку знайшли за понад чотири кілометри від рідного села Сереховичі Старовижівського району. Про це повідомляє поліція Волині.

Учора, 6 листопада, близько сьомої години ранку до поліції зателефонувала дочка зниклої, 54-річна жителька Ковеля. Жінка повідомила, що у вівторок, 5 листопада, її 78-річна матір пішла у ліс по гриби поблизу села Сереховичі та не повернулася.

На місце одразу виїхала слідчо-оперативна група поліції, співробітник карного розшуку та кінологічного центру. Правоохоронці доклали максимально зусиль, щоб як найшвидше розшукати зниклу жінку.

Завдяки оперативним та злагодженим діям поліцейським вдалося за лічені години відшукати пенсіонерку. Протиправних дій щодо неї не скоєно. На разі життю та здоров’ю волинянки нічого не загрожує.

Читайте також: У місті на Волині жінка не може потрапити додому (фото)

Стало відомо, хто може очолити "Луцьктепло"

Кандидат на посаду директора ДКП "Луцьктепло" Іван Скорупський презентував програму розвитку підприємства, яке вкрай потребує рішучих та кардинальних кроків, спрямованих на розвиток та модернізацію.

6 листопада відбулося засідання комісії з організації та проведення конкурсного відбору на заміщення вакантної посади директора державного комунального підприємства "Луцьктепло".

Серед головних пунктів перспективного плану розвитку:

– ліквідація збиткових та дрібних неефективних котелень, що дозволить економити мільйони гривень бюджетних коштів;

– повна інвентаризація мереж із впровадженням геоінформаційної електронної системи;

– запровадження білінгової системи, особистих кабінетів споживачів, що значно спростить клієнтам підприємства доступ до інформації, відкриє можливість онлайн-подачі показників та контролю особових рахунків;

– заміна 18 км теплових мереж;

– оптимізація чисельності працівників та структури підприємства;

– запровадження проектів модернізації систем централізованого постачання, серед яких: встановлення ІТП, заміна пальників та насосів, встановлення пластинчатих теплообмінників тощо, а також ряд інших заходів по розвитку підприємства та налагодженню ефективної діяльності.

Під час обговорення пропозицій наголосили на необхідності поліпшення якості відновних робіт після проведення ремонтів працівниками ДКП "Луцьктепло" – цей важливий аспект буде взято на особливий контроль керівника, адже після проведення ремонтних робіт підприємства зобов’язані лишати по собі такий же стан благоустрою території, який існував до початку роботи.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook