Нікого не здивує інформація, що цибуля і часник – не найкращі друзі під час романтичного побачення. Але не тільки вони. Пропонуємо розібрати інші продукти, які не менше погано впливають на побачення, а й взагалі – убивають романтику.

Читайте також: Лікар розповів про вплив коронавірусу на сексуальні функції людини

Як пише 24 канал з посиланням на Healthline, варто вивчити перелік продуктів, які не варто їсти перед побаченням.

  • Запах

Тут маємо два типи продуктів – ті, які провокують виникнення неприємного запаху з рота, і ті, які можуть змінити запах тіла.

  • До першої, як ми вже знаємо, належать цибуля і часник. А ще – риба (здебільшого копчена) та сир (деякі види, наприклад – бринза).

  • До другої – броколі, цвітна капуста, звичайна капуста (вони містять трохи багато сірки). Не варто вживати перед побаченням червоне м'ясо, а ще – деякі спеції, як-от карі та кмин.

    • Гази

    Пісня кишківника – не те, що хотіла б почути друга половинка під час побачення. Отже, не треба перед зустріччю їсти: бобові, цільнозернові, тверді фрукти. Не варто також пити газовані напої.

    Читайте також: Науковці пояснили, чим корисний випадковий секс після завершення стосунків

    • Піт і бруд

    Потовиділення посилює гострий перець чилі, гострі соуси, гарячі супи. А забруднити одяг (що також не надто романтично) можуть страви з соусами, з томатами, смажені реберця тощо (те, що заведено їсти руками).

    • Алкоголь

    Дешевий і неякісний алкоголь – дуже погана ідея для побачення. Може, під час його вживання ти цього одразу й не відчуєш, але наслідки.

    Зазначимо, не дуже добра ідея – пробувати під час побачення нову й незнайому твоєму шлункові їжу. Ти ж не знаєш, яка може бути реакція.

    Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook