18 березня до Рівного завітав Петро Порошенко. У зв'язку з цим до обласного центру стягнули купу правоохоронців, Національну гвардію, місцева поліція вийшла на вулиці ледь не повним складом. Центральні вулиці були перекриті стражами порядку, містянам навіть заборонили вільно пересуватись.

Читайте також: "Головний клоун на арені": як в мережі відреагували на приїзд Порошенка в Рівне

В неприємну ситуацію потрапив знаменитий український фотохудожник Александр Харват. На своїй сторінці у Facebook він опублікував відео, яке засвідчує, що поліція заборонила йому вільно пройти центральною вулицею Рівного до свого офіса. Окрім того, старший лейтенант навіть пригрозив заарештувати митця.

"Що ЦЕ? Вони йдуть своїм шляхом, і про це відкрито заявляють! Шляхом корупції, державної зради, боротьби з власним народом... Рівне заповнене поліцейськими та військовими, по центральній вулиці не можна пройти. У нас військовий стан, нас громадян вважають ворогом? Так хто для кого ворог і небезпека?

Читайте також: Поліція і тітушки побили чоловіка на мітингу Порошенка за висловлення своєї позиції (відео)

Про коцертно-рекламний тур президента Порошенка.

Я хотів би пишатись своїм президентом, хотів би бути його прихильником. Але ж… я не можу бути не чесним, навіть перед самим собою. Я прослухав сьогодні на майдані Порошенківську емоційну промову-обіцянки, про війну, про Путіна (найбільше раз згадував його), про томос, про бідність, про "досягнення", про європейські цінності… Говорити можна будь-що, і можна було би повірити, якби, не минулі обіцянки, бізнесові недолугі призначення, корупційні схеми, мільйонні-мільярдні грабування, офшори, бездіяльність за особливо важкі злочини, за зраду, безкарність і недоторканність. Дайте мені, як юристу, повноваження і я доведу його пряму вину. Таке не можливо не побачити і закривати очі на це!!!

Перша особа держави має служити прикладом чесності, відданості, патріотизму. Це не фантастика, так має бути! Ми маємо це вимагати і відстоювати, ми наймаємо його на роботу, а не наймаємось слухняними рабами. Чесність, це не порок, це норма цивілізованої людини! Президент і його сім’я на повному державному забезпеченні і скільки ж йому треба??? Чому не стати національним героєм??? Україна – найбагатша країна і ми не повинні бути найбіднішими. 

Люди, не будьте сліпими, не вірте брехунам, думайте!!!" – написав Александр Харват.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook