Скандальний салон еротичного масажу "Карамель" продовжує працювати у Луцьку. Незважаючи на висвітлення його роботи у ЗМІ, салон як і раніше користується популярністю і має чимало відвідувачів.

Читайте також: "Карамель": масажний салон чи дім розпусти у Луцьку?

Журналісти ТК "Аверс" написали заяву у поліцію щодо ймовірної незаконної діяльності "Карамелі". Правоохоронці відкрили справу щодо салону, але інформувати журналістів-заявників про хід розслідування наміру не мають, адже це нібито таємниця слідства.

Читайте також: Салон інтимних послуг "Карамель": правоохоронці ігнорують, а губернатор називає резонансом

Адреса і контактні телефони "Карамелі" не змінились. Тепер сюди на сеанс навіть необхідно записуватись заздалегідь через завантаженість.

"Не дивіться, що пишуть про нас в інтернеті, ми не закрились. Всі дівчата у нас перевірені. Ніяких паролів не потрібно, на дверях є дзвінок, ми відчинемо. Однак потрібно бронювати час", – сказала робітниця "Карамелі" по телефону журналістам ТК "Аверс".

Читайте також: Масажний бордель "Карамель" у Луцьку: пікантні подробиці (Відео)

З невідомих причин поліція досі не надала свого офіційного висновку щодо скандального салону, в якому масажистки сідницями і грудьми доводять чоловіків до ерекції, аби всі лучани зрозуміли – це аморально чи норма.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook