У Черкасах, Полтаві, Нікополі та Бердянську мерами стануть представники партії "За майбутнє", яку очолює нардеп Ігор Палиця. Про такі результати паралельного підрахунку в другому турі виборів повідомила пресслужба політичної сили.

Читайте також: У великих містах України завершився другий тур виборів мерів: результати екзит-полів

Політична партія "За майбутнє" перемагає у чотирьох великих містах з 11, де відбувся другий тур виборів міських голів. Про це з посиланням на дані паралельного підрахунку повідомляє пресслужба партії.

У Черкасах перемагає чинний мер і представник "За майбутнє" Анатолій Бондаренко: після опрацювання всіх протоколів у нього 56% підтримки проти 44% у його опонента від "Голосу" Віктора Євпака.

Полтавський штаб політсили заявив, що представник "За майбутнє" Олександр Мамай має приблизно 53% голосів, у його конкурента від партії "Слуга народу" Сергія Іващенка – 47%.

Читайте також: На Волині новообраний міський голова склав присягу та анонсував важливі зміни (відео)

У Нікополі Дніпропетровської області про свою перемогу заявив представник "За майбутнє" Олександр Саюк. Його виборчий штаб нарахував 55% голосів за нього і 41% – за його конкурента від "Слуги народу" Руслана Олійника.

У Бердянську перемагає кандидат від "За майбутнє" Валерій Баранов. Він набрав приблизно 51,5% проти 48,5% у його конкурента Олександра Свідла (ОПЗЖ).

Напередодні другого туру "За майбутнє" посідала друге місце за кількістю переможців на виборах міських, селищних і сільських голів. Такі дані опублікувала Центральна виборча комісія.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook