Колишня учасниця проекту «Топ-модель по-українськи», лучанка Юлія Біньковська обурилася, що російського співака Філіпа Кіркорова не пускають в Україну.

Читайте також: Учасниця реаліті "Топ-модель по-українськи" з Луцька вперше стала мамою (фото)

Про це вона заявила на своїй сторінці в Instagram.

Ексмодель сказала, що вона в шоці, іронічно назвала Кіркорова «мега апасним». Також вона додала, що дуже хоче на концерт .

«Шок-контент! Я щойно ТАКЕ взнала! Кіркорова не пускають в Україну, народного артіста. Для мене цей артіст що Україна, що Росія. Не знаю, хто прийняв таке рішення не пускати його в Україну, бо він тіпа «мега апасний», наш прєзідєнт, чи хто. Але є люди, в тому числі і я, які хочуть на його концерт! І фотку хочу з ним», – обурюється дівчина.

Читайте також: Відома луцька модель збрехала, аби потрапити на популярне шоу

Нагадаємо, днями російського артиста Філіпа Кіркорова СБУ додала до переліку осіб, які загрожують національній безпеці України.

Як повідомив речник відомства Артем Дехтяренко, підставами стали «неодноразові пропагандистські концерти та заяви Філіпа Кіркорова, в яких він висловлювався на підтримку анексії Криму Росією, а також наполягав на тому, що анексований півострів – це частина РФ».

При цьому Кіркоров в’їжджав до Криму поза українськими пунктами пропуску на адміністративному кордоні з материковою Україною. За словами Дехтяренка, СБУ має докази, що Кіркоров свідомо заперечував територіальну цілісність України і виправдовував російську агресію.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook