Юлія Біньковська з Луцька майже дійшла до фіналу проекту "Топ–моделі по–українськи" (Новий канал). Проявити себе їй не завадила навіть пережита під час зйомок операція, що ледь не поставила хрест на подальшій участі дівчини у програмі. Втім мало хто знає, що заради участі в модельному реаліті–шоу Юлія пішла на обман.

Читайте також: "Без л*ха − жизнь Instaблогерки плоха": як скандально відома у Луцьку Катя Якимчук розводить людей розіграшем авто (фото, відео)

Виявилося, що під час кастингу дівчина збрехала про свій досвід роботи: вона запевняла, що працювала хостес ("обличчя" розважального закладу, жінка, яка зустрічає гостей, – ред.) А насправді Юлія пробувала себе як модель у Китаї, пише ІА Волинські новини.

"До того, як потрапити на проект, я працювала на популярних виставках у Китаї – просто стояла та посміхалася гостям. Ось і все, нічого складного та надзвичайного, – розповіла Юля. – Але під час кастингу на "Топ–модель по–українськи" я сказала, що працювала хостес. Справа в тому, що я боялася. Думала, якщо скажу, що працюю моделлю, то мене не візьмуть на реаліті! Хостес – це цікавіше, ніж модель, погодьтеся. Тому я і "перейменувала" свою професію, вибачте, але дуже хотілося потрапити на проект!"

Насправді у Юлії немає досвіду роботи хостес, більше того – вона сумнівається, що колись спробує себе в цій ролі.

Зазначимо, що проект "Топ–модель по–українськи" Біньковська покинула у 13–му випуску, одразу після свого повернення з лікарні. Зараз дівчина продовжує будувати модельну кар’єру, багато подорожує та займається облаштуванням своєї нової квартири в Луцьку.

Читайте також: Луцька інстаблогерка спростувала звинувачення в обмані

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook