Українська співачка Злата Огнєвіч, яка стала головною героїнею проєкту «Холостячка-2», поділилася, якого чоловіка шукатиме у шоу, пише ТСН.

Читайте також: Нова «Холостячка» Злата Огнєвіч: цікаві факти про українську співачку

Так, у шоу «Як вийти заміж» 35-річна знаменитість розповіла, що те, що вона артистка – ускладнює стосунки з чоловіками. Так, в зірки були стосунки з хлопцем, коли на початку вона його попередила, що зникатиме на зніманнях та гастролях. Тоді коханий запевнив, що був готовий це терпіти заради неї, втім, згодом почав ревнувати.

«Чому ти приїхала опівночі?». Ми запланували вікенд, я прийшла і сказала: «Слухай, мені тут назначили знімання, давай скасуємо нашу поїздку?». У результаті, він поставив мене перед вибором – або він, або моя кар’єра. Так, я визнаю, що була монстром у тих стосунках. В той момент у мене в голові була лише кар’єра. Ми з ним розійшлися», – пригадала виконавиця.

Після цих стосунків Злата закрутила новий роман, втім, обранець жорстко критикував зірку. Понад рік артистка була самотня. Тепер знаменитість пообіцяла собі, що більше не страждатиме в стосунках з чоловіками та слухатиме лише себе.

«У наступних стосунках я не хочу розчинятися, я хочу разом зі своїм чоловіком розвиватися. Мене одразу підкуплюють інтелект та почуття гумору. Хочу, щоб мені було з моїм чоловіком про що посміятися. Щоб були душевні прості речі, як любов до дітей, любов до своєї сім’ї. Я йду на «Холостячку», щоб зустріти чоловіка своєї мрії», – зазначила Огнєвіч.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook