Злата Огнєвіч стала головною героїнею шоу «Холостячка-2». Вона буде шукати своє кохання на романтичному проєкті, пише ТСН.

Читайте також: «Холостяк» влаштував пристрасні поцілунки у кущах з ексдружиною Андрія Богдана

Під час токшоу «Як вийти заміж» оголосили ім’я нової героїні другого сезону шоу «Холостячка». Нею стала 35-річна співачка Злата Огнєвіч.

На романтичному проєкті артистка буде шукати своє кохання.

«Я йду на «Холостячку», щоб зустріти чоловіка своєї мрії», – зізналася Злата.

Пригадаємо найцікавіші факти про Огнєвіч.

Справжнє ім’я співачки – Інна Бордюг. Вона народилася у Мурманську в сім’ї військового хірурга Леоніда Григоровича Бордюга та педагогині Галини Василівни Бордюг. Вони жили у Ленінграді та Мінську. Коли дівчинці було 5 років, родина переїхала до Судака.

Інна закінчила Київський інститут музики ім. Р. Глієра за спеціалізацією «джазовий вокал».

Вона має діапазон голосу – 3,5 октави.

Під час навчання в університеті – була учасницею латин-бенду та вокалісткою Державного ансамблю пісні і танцю Збройних Сил України.

У 2010 році Злата випустила свою першу сольну композицію «Остров любви». Музика до пісні була записана за участю повноцінного симфонічного оркестру, із залученням понад 16 професіоналів.

Злата є не лише співачкою, а й композиторкою. Вона представляла Україну на пісенному конкурсі «Євробачення» у 2013 році у Мальме, де посіла 3 місце.

Була у житті Огнєвіч і політика. Вона була народною депутаткою України VIII скликання від Радикальної партії Олега Ляшка. Її назначили головою підкомітету з питань творчої діяльності, мистецтв, культурно-просвітницької політики Комітету Верховної Ради України з питань культури і духовності. Через рік політичної діяльності – у листопаді 2015 року – вона склала свої повноваження нардепки.

Злата була учасницею шоу на «1+1» «Танці з зірками» у 2018 році. Танцювала вона у парі з Дмитром Жуком.

Читайтк також: Екс-«холостяк» Іраклі вперше показав 19-річну кохану

Артистка також взяла у часть у вокальному проєкті «Голос країни-8». Вона потрапила до команди Потапа та із підопічної стала його зірковою радницею.

Найвідоміші пісні артистки: «Зозуля», «Запали вогонь», «Солодка кара», «Танцювати», «Чом ти не прийшов», One day та інші.

До слова, прем’єра «Холостячки-2» відбудеться восени цього року.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook