Сесія Луцької міськради 28 лютого перетворилась на балаган і цирк, головні ролі в якому грали кілька одіозних діячів із меншості. Мова про представницю "Самопомочі" Юлію Вусенко та Павла Данильчука з "Народного контролю".

Читайте також: Чому розсипалась "Самопоміч" на Волині

Свого часу Юлія Вусенко була обрана секретарем міськради, але через бездіяльність у важливих питаннях втратила посаду. Тепер основною задачею її діяльності є допомога олігарху Степану Івахіву в намаганнях узурпувати владу та дестабілізувати ситуацію в Луцьку. Методи і стиль роботи Юлії Вусенко не раз викликали великий подив, адже вони більш пасували б бандиту з 90-х, а не жінці. Хоча, чого можна очікувати від дружини донецького "смотрящого" за вугіллям на Волині, колишнього радника голови Волинської ОДА Володимира Гунчика.

На сесії 28 лютого Юлію Вусенко вкрай стурбував порядок денний. Не володіючи адекватними інструментами політичної боротьби, жінка перейшла до відбірного мату і жбурляння предметів у опонентів. Її "праведний гнів" навіть довелось стримувати співробітникам поліції.

Зокрема, Юлія Вусенко кинула дві пляшки з водою у голову земельної комісії Євгенія Ткачука, облаяла його матом, а після того ще й показала нецензурний жест. Можливо, таким чином вона хотіла вивести депутата з рівноваги і спровокувати на необдумані дії, щоб згодом повісити на нього ганебний ярлик і обливати брудом у кишенькових ЗМІ олігарха Степана Івахіва.

А от Павло Данильчук, який взагалі незрозуміло чому досі є депутатом ЛМР, вголос вигукнув на адресу секретаря міськради Григорія Пустовіта "Пішов на х**!" Горе-революціонер, який заявляє, що живе на 8 тисяч грн в рік і не продукує абсолютно нічого, окрім гострих висловлювань, вкотре довів, що не є обтяженою інтелектом персоною. Він усіма силами намагається допомогти так званій "меншості імені Степана Івахіва" в міськраді дестабілізувати ситуацію і перешкодити роботі влади.

Читайте також: Відома луцька активістка жорстко "наїхала" на депутата міськради

Юлія Вусенко, схоже, дуже перейнялась тим, що втратила посаду секретаря міськради і готова на все, щоб дискредитувати чинну владу. Їй наплювати на кодекс честі держслужбовця і публічної особи, а також на моральні цінності, якими має володіти не лише депутат, але й кожна людина. У березні 2017 року "місцева прима" "Самопомочі" вже виявляла ознаки втрати відчуття гідності і дозволила собі обізвати колег "уйо***ми". Як бачимо, стан Юлії Вусенко погіршується. Можна лиш уявити, як вона б ставилась до звичайних лучан, якщо настільки зверхньо і зневажливо поводиться з колегами.

Натомість, Юлія Вусенко може похизуватись друзями із "Самопомочі" – братами Владиславом та Марком Марченками. У грудні 2017 року жінка навіть викладала спільні фото, з підписом "Відпочиваєте?! ... а ми працюємо!" Попрацювали Марченки дійсно непогано: за 2 тижні після селфі прокуратура виявила, що вони вкрали із бюджету Запорізької області 87 млн грн. Додамо, що Владислав Марченко був головою запорізької обласної організації "Самопоміч", заступником голови місцевої облради і активно спрівпрацює з "Опозиційним блоком". Кому, як не Юлії Вусенко та її партійним друзям знати, як красти мільйонами.

Юлія Вусенко і Владислав Марченко (праворуч)

Депутати Юлія Вусенко та Павло Данильчук витрачають багато енергії на деструктив, проти громади Луцька в цілому. Сподіваємось, що одного дня вони згадають, для чого були обрані до органів влади, в них воскреснуть давно відмерлі почуття совісті та моральні цінності, і вони почнуть працювати на благо Луцька та містян.

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter

Віталій Іщук