Суд узяв під варту жителя Закарпаття, який обікрав помешкання волинського підприємця на понад мільйон гривеньПро це йдеться на сайті Національної поліції.

Читайте також: Волинянину, який жорстоко вбив свою бабусю та підпалив хату, загрожує довічне ув’язнення

27 травня поліцейські управління карного розшуку, слідчі слідчого управління ГУНП у Волинській області, слідчі Горохівського відділу поліції, спільно з працівниками управління КОРД в Закарпатській області затримали 20-річного місцевого мешканця, якого підозрюють у скоєнні крадіжки в особливо великих розмірах із помешкання горохівчанина.

28 травня підозрюваному суд обрав запобіжний захід у вигляді тримання під вартою, терміном на 60 діб із правом внесення застави 1 млн. 324 тис. грн.

Підозрюваний разом із спільником у травні минулого року викрали більше мільйона гривень та ювелірні вироби з помешкання горохівчанина і втекли.

Горохівська поліція провела кропітку роботу щодо встановлення осіб зловмисників, детально відтворила їхнє місцеперебування в той день та спрямувала чимало зусиль, аби виявити підозрюваних чоловіків у Закарпатській області. Нині один з них перебуває під вартою, іншому заочно оголошено про підозру.

Читайте також: Волинські правоохоронці затримали злочинця, який вкрав понад мільйон гривень (фото, відео)

Триває досудове слідство за ч. 5 ст. 185 Кримінального Кодексу України (крадіжка, вчинена в особливо великих розмірах або організованою групою). Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від семи до дванадцяти років з конфіскацією майна.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook