Стан здоров'я 9-річного хлопчика, якого з братом та батьком 6 червня збив 29-річний водій на вулиці Ковельській у Луцькку, – стабільно важкий. З минулого тижня основні життєві показники не змінилися – дитина досі перебуває в комі у лікарні.

Читайте також: 5-річного хлопчика, якого збило авто у Луцьку, перевели з реанімації

Про це Суспільному розповів заступник генерального директора КП «Волинське обласне дитяче територіальне медичне об’єднання» з хірургічної роботи Ігор Дородних.

«Критична ситуація. На жаль», – зазначив медик.

Зі слів Ігоря Дородних, стан здоров'я хлопчика за період, доки він перебуває в медичному закладі, не покращувався, а «змінювався в гіршу сторону».

Читайте також: Повідомили деталі аварії на Волині, у якій постраждав неповнолітній хлопець

Іншу дитину, 5-річного хлопчика, спершу медики перевели в нейрохірургію, а минулого тижня виписали з лікарні, додав Ігор Дородних.

Нагадаємо, ДТП трапилася 6 червня на пішохідному переході на вулиці Ковельській. Батько переходив дорогу із дітьми, коли їх на швидкості збив 29-річний водій легковика. 8 червня суд йому обрав міру запобіжного заходу у вигляді нічного домашнього арешту. Прокуратура наполягала на триманні під вартою. Адвокат підозрюваного коментувати ситуацію відмовився.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook