Нещодавно на одному із волинських сайтів з'явилася інформація про те, що до секретаря Луцькради Григорія Пустовіта прийшли "активісти" із проханням виключити Валерія Корпача зі складу Луцького міськвиконкому.

Читайте також: Як волинські горе-революціонери охороняли елітні маєтки на Світязі

Нагадаємо, що кілька відомих луцьких діячів побували у російському місті Брянськ на "Форумі переможців". Серед тих, хто "відзначився" у РФ були: голова організації "Російський культурний центр" Ольга Саган, голова організації "Авіалюбителів" Ілля Сметанін, екс-прес-секретар громадського формування "Варта порядку", голова Громадської ради при Волинській ОДА Олександр Волянюк, член виконавчого комітету Луцька, голова правління ОСББ на вул. Карпенка-Карого, 9 Валерій Корпач, а також голова Волинської обласної організації ветеранів України Олександр Булавін. Навколо цих персон розгорнувся скандал і "кишенькові" активісти, які бажають самопіару, вирішили показати як вболівають за долю міста.

Від так, сьогодні, 11 травня, о 11.27 видання горе-нардепа та олігарха Степана Івахіва  "ВолиньPost" поширило нову інформацію, яка стосується звільнення Валерія Корпача із лав виконкому. За матеріалами видання, депутат Луцькради від Волинського осередку партії "Самопоміч" Микола Собуцький розповів про те, що низка громадських організацій, зокрема й атовців, підготували звернення до секретаря Луцькради Григорія Пустовіта із проханням виключити Корпача зі складу Луцького міськвиконкому.

Як з'ясувалося згодом, похід "горе-активістів" до секретаря Луцькради Григорія Пустовіта є звичайнісіньким "запізнілим" самопіаром. Адже, як стало відомо, ще о 9 годині ранку була вказівка про звільнення Валерія Корпача із виконкому.

Дану інформацію підтвердив радник міського голови Ігор Поліщук у коментарі "Під Прицілом".

"Дуже багато активістів хочуть зараз пропіаритись. Але справа в тому, що я сьогодні уже запросив Валерія Кузьмича до себе. Ми поспілкувалися і після цього я дав вказівку готувати проект-рішення про звільнення його із виконкому. От і все. Це все відбувалося о 9 годині ранку, відповідно, усі ці вимагання і звернення до Григорія Олександровича звичайний піар", – зазначив Ігор Ігорович.

Читайте також: Депутат спростував чергову брехню ЗМІ волинського олігарха

Тож, можна зробити висновок, що чергова "інформація" "ВолиньPost" про "самопіарщиків", та і їхні дії вцілому, є чи не справжнім "цирком", аби присоромити діючу владу Луцька. Тож, у гонитві за піаром,  варто перевіряти інформацію перед тим, як "пускати її у світ".

Варто додати, що видання "ВолиньPost" постійно випускає фейкові та брехливі матеріали, спрямовані на обливання брудом і дискредитацію політичних опонентів олігарха Степана Івахіва, посилаючись постійно на якісь "сумнівні власні джерела".

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter