Відома українська телеведуча Леся Нікітюк показала відверте фото в трендовому купальнику.

Читайте також: Олегу Виннику – 46: все, що відомо про талановитого співака (фото)

Цього літа Леся Нікітюк не до відпочинку – вона знімається в низці нових проектів, які вийдуть на екрани вже восени, і буквално живе на знімальному майданчику. Пару тижнів тому українська телеведуча почала роботу над новим тревел-шоу, присвяченому подорожам по Україні, з кумедною назвою "LeМаршрутка", пише РБК.

Поки глядачі завмерли в очікуванні нової телепрограми, Леся вирішила підкинути їм привід для обговорень.

На сторінці в Instagram Леді Ле опублікувала провокативне фото в бікіні. Ведуча продемонструвала на камеру ідеально гладкі пружні сідниці в купальнику кислотного кольору з трендовим принтом анімалье.

Читайте також: "Зажерлася": шанувальники звинуватили Полякову у марнотратстві

"Поки ми знімаємо проект, про який мріяли 3 роки... можете пообговорювати природу на фото", – з гумором підписала Леся відвертий кадр.

І коментарі підписників не змусили себе довго чекати! Користувачі мережі почали активно обговорювати форми Лесі і захоплюватися її апетитною фігурою. Деякі навіть запропонували замінити вираз, що встиг стати стійким, "попа як у Кім" на "попа як у Ле". Звичайно, знайшлися й ті, хто розкритикував зірка через надмірну відвертість, але вони виявилися в меншості.

Навіть зіркові колеги не втрималися від компліментів. "Леся, нічого приховувати таку красу!" – заявила популярна українська телеведуча Валерія Крук (Кульбаба).

Читайте також: Сергій Притула вперше показав 2-річну доньку (фото)

"Яка гарна гладка попа у вас. Ідеальна фігура!", "Непоганий горішок", "Шикарно ..і не завалений горизонт", "Як завжди гарна", "Під ось це спека!", "Дуже ульотні фото. Так тримати", "Бомба, Класна попа!", "З різних сторін Леся гарна", – писали фоловери.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook