Молодіжна організація Блоку Петра Порошенка "Солідарна Молодь" під керівництвом Дінари Габібуллаєвої влаштували мітинг проти кандидата у президенти Володимира Зеленського під фешенебельним рестораном у Києві.

Читайте також: Вигляд палацу Гладковського, який обкрадає оборонний комплекс, шокував мережу

Як виявилось, участь в акції взяли студенти, які не мають відношення до молодіжного крила БПП. За участь в мітингу їм платили по 100 грн. Втім навіть за гроші не вдалось назбирати достатньо людей. В підсумку представників лояльних до Порошенка ЗМІ на місці події виявилось більше, ніж самих мітингувальників.

Цікаво, що місцем зібрання став фешенебельний столичний реторан Catch – той, де Порошенко ходив в гості на день народження Юрія Луценка.

Читайте також: Як Порошенко буде глушити у медіа скандал із розкраданням оборонки: деталі

Додамо, що пікет тривав близько 20 хвилин. Дінара Габібуллаєва вчергове зганьбилась, адже такі проплачені акції проти конкурентів закладають погані якості в молодь і вчать не відстоювати свою позицію та думку, а продаватись.

Дінара Габібуллаєва

"Сьогодні близько 13:00 біля ресторану Catch (так-так, це той ресторан, де Порошенко ходив в гості на день народження Луценка) я побачив невелику групу студентів з плакатами проти Зеленського!

Мітинг мав всі ознаки "проплаченого"! Камер та журналістів було більше, ніж мітингувальників. При чому, думаю, не випадково, приїхали саме канали, які належать Порошенкові і Медведчуку. Пікет пройшов швидко і через хвилин 20 всі організовано вимкнули камери і почали розходитись.

Я вирішив обережно простежити за ними і йшов слідом, коли в якийсь момент побачив як дівчина, яка командувала до цього парадом і кричала в рупор образливі фрази, витягла з сумки пачку гривень та почала в глуху роздавати студентам! Я все фотографував і чітко зафіксував факт передачі грошей, але коли мене помітили, запанікували і пішли розраховуватись до автомобіля!!!

Найцікавіше, що ця організаторка виявилась ГОЛОВА МОЛОДІЖКИ СОЛІДАРНОСТІ – Дінара Габібуллаєва!!

Дуже прикро, що молодіжне крило БПП не далеке від їхнього патрона і звички також подібні! Навіщо в молоде покоління закладати ці якості, я не знаю! Але ми чітко розуміємо, що окрім виборців Порошенко ще й скуповує молодь з місцевих університетів.

Запам’ятайте ці лиця, а особливо організаторку! Краще би можновладці дали студентам нормальні стипендії та можливість навчатись, а не вплутували їх в свої брудні ігри!" – написав у facebook Іван Лазорко, додавши фото і відео.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook