У Петра Порошенка вже знають, як "заглушити" у медіапросторі скандал з розкраданням оборонного комплексу України його товаришем, а саме заступником секретаря РНБО Олегом Гладковським та сином чиновника Ігорем, інформує журналіст-розслідник Олександр Дубінський.

Читайте також: Як друзі Порошенка нахабно розкрадають оборонний комплекс України

У четвер, 28 лютого, Верхована Рада розглядатиме мовний законопроект з величезною кількістю поправок. Звідти прибрали кримінальну відповідальність за не використання української мови, але залишили штрафи за відсутність меню у закладах на українській мові, за не використання української мови продавцями у магазинах і ще багато скандальних пунктів.

Відтак, цей резонансний закон має повністю перетягнути на себе увагу, аби люди відволіклися від злочинних схем розкрадання "оборонки". Тобто, в суспільство буде здійснений "вброс", який має викликати протиріччя в суспільстві та палкі обговорення мовного питання. 

Читайте також: Фірма Порошенка вела бізнес з Росією під час воєнного стану: документи

Зіштовхнувши людей лобами, посіявши зерно розбрату, Петро Порошенко тихо "замне" збройний скандал. Чинний президент завжди застосовує цей прийом, коли градус невдоволення до нього у суспільсті сильно зростає.

Головну роль у цьому політичному дійстві з мовним питанням відіграватиме кандидат у президенти Юрій Бойко з бригадою нардепів Дмитра Фірташа. Адже Бойко, Фірташ, Льовочкін разом з Медведчуком та Рабіновичем є найбільшими інформаційно-фінансовими партнерами Порошенка.

Ця група під керівництвом Бойка буде тим тараном, який буде жорстко блокувати трибуну у парламенті, протистояти гнобленню російськомовного населення, виступати проти націоналістичних мовних прав, галицької диктатури та подібних фантазій.

Водночас БПП, його союзники та "порохоботи" будуть воювати з опозиційним блоком Бойка. Ця картинка має заполонити весь медіапростір і дати Порошенку час вирішити усі питання з скандалом навколо розкрадання оборонного комплексу.

Відзначимо, що членів територіальних виборчих комісій від кандидата в президенти Юрія Бойка призначають у БПП. Відтак він є технічним кандидатом і працюватиме на виборах за Порошенка.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook