У мережі розгорівся скандал навколо Агенства нерухомості "Біржа нерухомості", що знаходиться за адресою Винниченка, 25 та власником якого є Андрій Пінський.

Читайте також: Рівненчанка поскаржилась на обман від відомої луцької інстаграм-спільноти

Відповідний пост опублікувала користувачка Aliena Pavlova на сторінці спільноти "Наш Луцьк" у Facebook.

За словами дівчини, її обурило хамське спілкування персоналу із клієнтами:

"Знаєте народ, справді дуже обурена вашим обслуговуваням та свинством яке у вас там відбувається!

По-перше, навчіться розмовляти з людьми. Не перший раз складається враження, що я щось Вам повинна. Чому я маю приймати якийсь негатив у свою сторону через те, що в когось з працівників немає настрою!

Це рахується за нормальне, коли людина тефонує я відповідаю і запитують мене чи я не телефонувала і чи не шукаєте часом квартиру, я кажу ні не телефонувала!!!!!!!!!!! На що чую – сам Господь-Бог напевно телефонував!

Ви мене пробачте, та не преший раз я зіштовхуюсь з неадекватністю вашого персоналу! Та щоб такого позору на ринку нерухомості взагалі не існувало! Повинні бути елементарні межі спілкування!

Нікому не раджу! Не вдалось здерти гроші, значить можна поводити себе як завгодно? Дуже не професійно!

Не рекомендую!" – обурюється дописувачка.

У коментарях під постом свою історію із "Біржею" розповіла і інша жертва цієї контори:

Іринка Швая: А в мене дивна історія. Я телефонувала щодо однієї квартири. Мені відповіли, що наразі вона здана, але підшукають іншу. Сказала, що мене цікавить квартира лише за даною адресою. Дзвонили на наступний день чи я не передумала. На третій день до мене написала дівчина з пропозицією оренди у даному будинку і за гроші як у попередньому варіанті. Після завдатку дівчина зникла, телефон вимкнений. Питання. Це збіг чи дана контора має сервіс інформування шахраїв?

Додамо, що Андрій Пінський дуже відомий у Луцьку. Нагадаємо, що у 2013 році він в одних капцях та халаті незаконно вигнав з помешкання 54-річну Ганну Шевчук та погрожував в'язницею і розправою дітям потерпілої жінки.

А також Андрій Пінський прославився тим, що він є власником інтим-салону "Карамель" у Луцьку.

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter