У Луцьку зливова каналізація не справляється з водами, які надходять з Липин.

Читайте також: Підтоплений ТРЦ і плаваючі авто: у Києві ліквідовують наслідки вже другої повені (Фото)

Про це йшлося під час засідання постійної комісії Луцької міської ради з питань генерального планування, будівництва, архітектури та благоустрою житлово-комунального господарства, екології, транспорту та енергозбереження, пише Інформаційне агенство Волинські Новини.

Директор Луцького спеціального комунального автотранспортного підприємства "Луцькспецкомунтранс" Валерій Кузьмич розповів, що раніше проспект Відродження не затоплювало, адже Липини не були так розбудовані.

"Коли є великі зливи, то існуюча каналізація не справляється. Зокрема проблема є на проспекті Відродження, адже розбудувалися Липини й звідти пішли всі води. На сьогодні є технічні умови щодо підключення Липин нової зливової мережі, але за умови будівництва нової зливової труби.

Читайте також: Лучанка скаржиться на підтоплену квартиру

Була ще проблема на Гнідавському мікрорайоні, де не були належно очищені решітки. Також були проблеми на вулиці Конякіна, де ми почистили зливові, достали з них пляшки, покошену траву. Наші бригади й далі проводять очистку, промивають зливові. Також ми встановлюємо й нові решітки у необхідних місцях", – інформував Валерій Кузьмич.

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter