Луцьку міську клінічну лікарню перейменують у Медичне об’єднання Луцької міської територіальної громади.

Читайте також: У луцькій лікарні реконструюють приймальне відділення

Про це стало відомо 23 квітня під час засідання постійної комісії Луцької міської ради з питань соціального захисту, охорони здоров’я, материнства та дитинства, освіти, науки, культури, мови, пише ІА "Волинські новини".

Комісія розглянула проєкт рішення Про перейменування комунального підприємства «Луцька міська клінічна лікарня» у комунальне підприємство «Медичне об’єднання Луцької міської територіальної громади».

Підставами підготовки відповідного проєкту рішення є реформування галузі охорони здоров’я та реформа децентралізації, зокрема, приєднання до Луцька навколишніх громад.

Читайте також: "Втрата нюху – життєво небезпечна", – оториноларинголог з Луцька про сезонні захворювання та лікування антибіотиками

Як поінформовано, назва «Луцька міська клінічна лікарня» не відповідає сучасним вимогам, адже це комунальне підприємство надає медичну допомогу не тільки жителям міста, а й мешканцям сусідніх сіл, інших районів.

Окрім того, передбачено внесення змін у статут комунального закладу. Відповідно до них, посаду директора лікарні буде замінено на посаду генерального директора об’єднання тощо.

Члени комісії підтримали проєкт рішення. Далі його розглянуть на сесії міськради.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook