Сьогодні, 28 травня, волинський народний депутат України Ігор Лапін святкує свій День народження. Одіозний луцький активіст Сергій Рижков привітав нардепа зі святом контроверсійною заявою про порятунок держави.

Читайте також: Учасник АТО може потрапити у в'язницю через публікацію у Facebook про волинського нардепа

"Ігор Лапін сьогодні День Народження... Можете обсирати, пліткувати, заздрити і ненавидіти та не розуміти. А я хочу подякувати за те, що врятував цю країну... Бо я це знаю", – написав Рижков у Facebook.

Читайте також: "Падає на стіл, після цього підриваєтья і тікає" – Євген Ткачук про "псевдо-падіння" Рижкова у Луцькраді

Деякі користувачі соцмережі іронічно відреагували на гучні слова про неймовірний вклад Ігоря Лапіна в порятунок України:

Lev Fomenko: А що, він врятував країну? То я щось про це напишу, бо країна і не вкурсі, що є такий спасітєль.

Сергій Анатолійович: Не на часі задавати такі питання. В країні війна. Чи то може Вам Путін заплатив за таку провокацію? Сказано ''врятував'', значить врятував.

Відзначимо, що Ігор Лапін створив собі образ героя АТО на чесельних фотографіях із зони бойових дій. Насправді ж, він підозрюється у бандитизмі в зоні антитерористичної операції.

Нині покійний "Заслужений волинянин" Олег Твердохліб розповідав, що під час спільної служби в АТО Ігор Лапін займався мародерством і не відрізнявся сміливістю. Одного разу, коли почався обстріл, Ігор Лапін почав героїчно втікати з центру подій і з переляку врізався головою у дерев'яну балку бліндажа. Схоже, у такий спосіб він отримав одну зі своїх контузій.

Читайте також: Депутат Лапін зганьбився через свою манію сепаратизму

Окрім того, Ігор Лапін доклав руку і до незаконного видобутку бурштину на Волині. Українцям нардеп запам'ятався своєю манією сепаратизму. Хоча, можливо, це також частина образу відважного борця проти російських окупантів.

Незважаючи ні на що, редакція "Під прицілом" вітає Ігоря Лапіна з Днем народження!

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter