Луцький терорист Максим Кривош продав "Волинському клубу автомобільного" цінну емблему. Про це розповів президент клубу Сергій Прозоровський, пише ІА "Конкурент".

Читайте також: Луцький терорист Кривош ще залишиться в СІЗО

За словами Сергія, латунний знак учасників автомобільного клубу виготовили на Волині близько 90 років тому. Він прикрашений волинським гербом, польським гербом зі срібним коронованим орлом, і фігуркою архангела Михаїла – покровителя усіх автомобілістів. На звороті знаку – латинська абревіатура волинського автоклубу. 

Продавець раритету анонімно зв'язався з представниками автоклубу у вересні минулого року. Вони трохи поторгувалися, і домовилися про купівлю знаку, який майже століття тому на свої дороговартісні автомобілі чіпляли засновники і учасники клубу – поважні люди, тогочасна волинська еліта. 

Посилка, як було домовлено, приїхала із Дубна. Пізніше з'ясувалося, що тим анонімним продавцем був луцький терорист Максим Кривош.

До слова, "Волинський клуб автомобільний" – громадська організація, яка виникла у Луцьку у 1930 році. До неї входила тогочасна еліта регіону. 

Читайте також: Вибачився та роздав долари: як луцький терорист Кривош виходив з автобуса та здавався правоохоронцям (відео)

Нагадаємо, 21 липня, надійшло повідомлення про те, що у центрі Луцька невідомий захопив автобус із заручниками, при собі має вибухівку та зброю.

Варто зазначити, "Плохой" тримав заручників весь день. Спочатку після переговорів з правоохоронцями від відпустив трьох людей – вагітну жінку, жінку старшого віку та хлопця-підлітка. Зрештою, майже о 22:00 терорист здався.

Нагадаємо, 23 липня, Максиму Кривошу обрали міру запобіжного заходу  60 днів тримання під вартою без права внесення застави, а 6 листопада йому продовжили тримання під вартою ще на 60 днів.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook