Луцькому терористу Максимові Кривошу, якого підозрюють у захопленні автобуса із заручниками, продовжили тримання під вартою ще на 60 днів.

Читайте також: Стало відомо, як живе терорист Кривош у СІЗО

Про це повідомляє сайт Луцького міськрайонного суду Волинської області.

Ідеться про те, що до суду надійшло клопотання старшого слідчого в ОВС СВ УСБУ у Волинській області про  продовження строку тримання під вартою відносно підозрюваного у кримінальних правопорушеннях, передбачених: ч.2 ст.147, ч.1 ст. 258, ст. 348, ч.2 ст. 263, Кримінального кодексу України, а саме: захоплення заручників, терористичний акт, замах на життя працівника правоохоронного органу та незаконне поводження зі зброєю та вибуховими пристроями.

Читайте також: Вибачився та роздав долари: як луцький терорист Кривош виходив з автобуса та здавався правоохоронцям (відео)

Нагадаємо, 21 липня, надійшло повідомлення про те, що у центрі Луцька невідомий захопив автобус із заручниками, при собі має вибухівку та зброю.

Варто зазначити, "Плохой" тримав заручників весь день. Спочатку після переговорів з правоохоронцями від відпустив трьох людей – вагітну жінку, жінку старшого віку та хлопця-підлітка.

Зрештою, майже о 22:00 терорист здався.

Нагадаємо, 23 липня, Максиму Кривошу обрали міру запобіжного заходу  60 днів тримання під вартою без права внесення застави.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook