"Богдан Моторс" взялись за модернізацію свого медичного автомобіля для потреб армії. Модель "Богдан 2251" була замовлена Мністерством оборони України для потреб бійців у зоні АТО. Однак, після поставки першої ж партії автомобілів, армія та волонтери жорстко розкритикували машину.

Читайте також: Автобус "Богдан", який привіз мітингарів до Луцькради, врізався в знак через відмову гальм

За інформацією волонтерів, на Донбас доставили 50 автомобілів "Богдан-2251", з них 25 виявилися несправними. 5 автомобілів були відремонтовані на місці виїзною бригадою, а 17 відправлені в пункти ремонту і ще в 3-х виявили виробничий брак.

"Богдан Моторс" вкотре довело, що їхня продукція є низькоякісною. Вічні плачі про те, що навіть в Україні відмовляються від їхньої продукції, завжди спрямовані на те, щоб продукцію автозаводу купляли з почуття патріотизму. Головний аргумент "Богдан Моторс" – "Ми вітчизняний виробник – купуйте наше". Однак у співвідношенні "ціна-якість" машини луцького підприємства не можуть конкурувати з вживаними імпортними автівками.

Нові машини від "Богдан Моторс" неодноразово викликали нарікання у покупців, чим заслужили на погане ставлення і репутацію "дорогого металобрухту". 

Читайте також: Автозавод друга Порошенка "кинув" місто на 40 тролейбусів

Незважаючи на серйозний брак, який може коштувати життя і здоров'я захисникам Вітчизни, Міністерство оборони продовжує робити замовлення "Богдан Моторс". Не останню роль у цьому відіграє той факт, що підприємство належить другу президента України Петра Порошенка.

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter