У центрі Луцька в приміщенні, яке перебувало на балансі МВС, працює дім розпусти. Під прикриттям салону краси "Юнона" діє цілодобовий салон інтимного масажу. Цей заклад еротики та задоволення існує, як розповідають джерела у правоохоронних органах, під покровительством генерала, начальника Нацполіції області Петра Шпиги.

Читайте також: Скандальний еротичний салон продовжує працювати у Луцьку, правоохоронців просять закрити бордель

Щоб перевірити таку інформацію, до інтимного закладу завітали журналісти телеканалу "Аверс".

Незважаючи на те, що стрілки годинника показували першу годину ночі, охочих до насолоди чоловіків не бракувало, адже усі дівчата були зайняті. А спокій жриць насолоди пильнувала охоронна фірма.

До так званого салону краси "Юнона" журналісти завітали у розпал робочої ночі.

"Цей салон, який нібито є салоном краси, насправді надає зовсім інші послуги. Тут пропонують інтимний масаж. На сайті закладу величезне еротичне меню, яке вражає різноманіттям. Клієнт може замовити одну, дві і навіть три оголених красуні, які пікантними пестощами доведуть чоловіка до вищого піку задоволення. Щоправда, в інтернеті салон називається не "Юнона", а "Карамель". Ціна за годину еротичних втіх коливається від 500 до трьох тисяч гривень", – йдеться у сюжеті.

Коли ж журналісти зайшли у приміщення закладу, то деякі дівчата у кімнатах були з клієнтами, інші очікували на наступного покупця інтиму. Побачивши камери, еротичні трудівниці в халатах та у верхньому одязі стрімголов вибігли через парадний вхід. Решта виводили клієнтів через задні двері.

На місце події журналісти викликали поліцію та слідчо-оперативну групу.

"Незрозуміло, чому салон інтимного масажу "Карамель" працює під фейковою вивіскою. Та ще й цілодобово. Якщо усе законно, то чому дівчата втекли з закладу, коли туди навідалися журналісти. Крім того, у приміщені зафіксували бар з елітними напоями. А ще в камеру потрапив білий порошок з виведеним на ньому сердечком", – розповідають у сюжеті.

Охоронці, які прибули у заклад, побачивши камеру, також накивали п’ятами.

А от поліцейських, які прибули на виклик журналістів, чомусь найбільше цікавило, як вони потрапили у заклад і що саме встигли відзняти.

Ще дивніше повела себе слідчо-оперативна група, у складі якої був старший слідчий в особливо важливих справах Головного управління Нацполіції Волині Петро Грудецький.

"Попри те, що до "Юнони" прибули такі серйозні правоохоронці, вони заявили, що не мають повноважень для припинення діяльність салону. Стражі порядку та закону навіть не перевірили жодної кімнати у закладі. А також не з’ясували, що тут роблять дівчата, хто власник приміщення, чому продаються алкогольні напої та чи є у приміщенні наркотики.

А найбільше здивував такий аргумент – статевого акту не зняли, тож інтиму нема. Мовляв, як доведете", – розповідають журналісти телеканалу.

Але, щоб полегшити роботу поліції і таки розсекретити спектр послуг, вони зустрілися з клієнтами салону. І докладно розпитали у них про нічних метеликів з Юнони-Карамелі.

Читайте також: Інтим-салон "Карамель" продовжує процвітати у Луцьку – поліція мовчить

У той час, як журналісти штурмували публічний дім, на дворі відбувалися не менш цікаві дії. Адже розвозити жриць кохання приїхав джип у супроводі двох поліцейських екіпажів.

Інформацією про цей заклад журналісти поліцію не здивували, адже ще два роки тому повідомляли правоохоронцям, що у закладі "Карамель" продають інтим. Про це телефоном повідомили особисто начальнику Нацполіції Волині Петру Шпизі. Тоді головний поліцейський Волині відзвітував, що вони тримають усе під контролем.

"Як бачимо, не збрехав. Усе під контролем. Минуло два роки, а салон досі процвітає", – резюмують наостанок журналісти.

Детальніше дивіться у сюжеті ТРК "Аверс":

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook