В Ужгороді агітацію ОПЗЖ роздають прямо на території церкви московського патріархату. Відео з кадрами, які це підтверджують опублікував на сторінці в Facebook Тарас Деяк.

Читайте також: Скандальний волинський священник, який вітав Путіна з Днем ангела, "захопив" храм і викликав поліцію до вірян (відео)

На відео священник храму Христа Спасителя РПЦвУ у наметі ОПЗЖ роздає агітки цієї політичної сили. Громадські активісти викликали поліцію, аби вона з’ясувала, на яких підставах біля храму Христа Спасителя  поширюють цю агітацію. 

Один із активістів зазначив, що цей священник отримав три роки умовно за посягання на територіальну цілісність України. З його словами, клірик сам балотується в Закарпатську обласну раду від ОПЗЖ.

“Це отець Сидір, сепаратист. Він агітує за сепаратистську партію, партію війни”, – зазначив активіст.

В дописі зазначається, що після оприлюднення відео палатка і вся агітація зникла.

Читайте також: Друг Путіна: скандальний волинський священник провів богослужіння, хоч від обов’язків відсторонений (фото)

Зазначимо, що засуджений за сепаратизм священник РПЦвУ (УПЦ МП) Дмитро Сидор зареєстрований 13-м номером списку проросійської партії "Опозиційна платформа – За життя" (ОПЗЖ) в Ужгородську міську раду.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook