11 травня співробітники пожежно-рятувальної служби ліквідували 6 пожеж, що трапилися у житловому секторі та на відкритих територіях, інформує ГУ ДСНС Волині.

Читайте також: На Волині згоріло авто і господарська споруда

О 13:10 до Служби 101 надійшло повідомлення про пожежу на відкритій території – горіли чагарники біля села Кадище Цуманської селищної громади Луцького району, вогонь охопив понад 4 гектари площі. До місця виклику спрямували рятувальників 6-ої Державної пожежно-рятувальної частини та працівників місцевої пожежної охорони селищ Цумань та Олика. Імовірна причина – необережне поводження з вогнем невстановлених осіб. Пожежа ліквідована.

О 16:22 надійшло повідомлення про пожежу дерев’яного житлового будинку в селі Пнівне Камінь-Каширського району. О 16:30 до місця події прибув перший розрахунок вогнеборців. На місці події працювали рятувальники 8-ої Державної пожежно-рятувальної частини м. Каменя-Каширського та співробітники місцевих пожежних команд сіл Пнівне й Брониця. О 17:05 горіння локалізоване, о 17:25 – ліквідоване. Вогнем знищено покрівлю, речі домашнього вжитку, пошкоджено перекриття й стіни. За попередніми даними, пожежа трапилася внаслідок короткого замикання

У місті Берестечку працівники 22-го Державного пожежно-рятувального поста ліквідували пожежу в дерев’яній господарській будівлі, що, за попередніми даними, трапилася внаслідок необережного поводження з вогнем власника. У другій половині дня вогнеборці 22го ДПРП знову виїхали за сигналом тривога – горіла цегляна будівля у селі Буркачі. Силами рятувальників 22-го ДПРП та працівників місцевої пожежної команди смт Мар’янівка горіння ліквідоване. Імовірно, пожежа трапилася через необережне поводження з вогнем невстановлених осіб.

На Волині через підпал сміттєзвалища згоріло 5 гектарів самосівного лісу
На Волині через підпал сміттєзвалища згоріло 5 гектарів самосівного лісу
На Волині через підпал сміттєзвалища згоріло 5 гектарів самосівного лісу

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook