19-річний хлопець повідомив, що у селі Залісці Луцького району двоє чоловіків побили його та відібрали 4 тисячі гривень.

Читайте також: П’ять на одного: у місті на Волині під час святкування дві компанії вчинили бійку (фото, відео)

Про це інформує пресслужба поліції Волині.

Подія трапилася минулого четверга близько 19:00 години. Потерпілий одразу звернувся до поліції та розповів, що перебуваючи на зупинці громадського транспорту до нього підійшло двоє чоловіків. Вони побачили, що у студента є  чимала сума грошей. Зловмисники, заподіявши тілесні ушкодження хлопцеві, заволоділи грішми та  втекли.

Співробітники кримінальної поліції відділення поліції № 1 (м.Ківерці) зібрали усю необхідну інформацію для розкриття злочину та вийшли на слід розбійників.  Зловмисники – жителі Луцького району, 23 та 34 років.

Читайте також: У Луцькому районі чоловіки побили та пограбували перехожого

Одного із них поліцейські затримали уже наступного дня після скоєння злочину. Йому оголосили про підозру. Суд обрав  запобіжний захід – тримання під вартою терміном 60 діб.

Відомості внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.2 ст. 187 (розбій, вчинений за попередньою змовою групою осіб) Кримінального кодексу України. Поліцейські затримали зловмисників. За скоєння розбою їм загрожує від  семи до десяти років позбавлення волі. 

Пошуки його спільника тривали. Сьогодні, 3 березня, оперативники затримали і його. Вирішується питання про обрання запобіжного заходу тримання під вартою.  Триває слідство.  

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook