У Ковелі група осіб ромської національності 11 лютого зґвалтували жінку. У справі нині триває рослідування. У підозрюваних вилучили майно, зокрема одяг – як речові докази.

Читайте також: Чоловік після спроби згвалтувати жінку, залишив її пораненою помирати на рейках

Про це йдеться в ухвалі Ковельського міськрайонного суду від 12 лютого, пише Волинь 24.

Клопотання про арешт майна надійшло до суду 12 лютого 2020 року.

В ухвалі суду йдеться про те, що 10 лютого, близько 23 год. 00 хв., перебуваючи у приміщенні нежилого будинку, перебуваючи у стані алкогольного сп`яніння, чоловік умисно наніс жінці два удари кулаком в обличчя, від чого остання впала на підлогу.

Після цього він, з метою вчинення зґвалтування, в групі з двома невстановленими особами ромської національності, для подолання опору потерпілої, став наносити численні удари ногами в різні частини тіла потерпілої, та проти її волі відтягнув її в сусідню кімнату, де було відсутнє освітлення.

Продовжуючи свої злочинні дії, чоловік в групі з невстановленими особами, застосувавши до потерпілої фізичне насильство, яке виразилось в фізичному подоланні її опору, а саме утриманні за руки та ноги потерпілої, чим обмежили свободу її переміщення, проти волі останньої, зняли з неї нижній одяг та вступили з нею в статеві зносини, пов’язані із вагінальним проникненням в тіло іншої особи з використанням геніталій, без добровільної згоди потерпілої, тим самим вчинивши зґвалтування групою осіб.

Внаслідок злочинних дій чоловік в групі з невстановленими особами потерпілій було заподіяно множинні гематоми та забої м`яких тканин обох верхніх та нижніх кінцівок, спини.

Читайте також: Знімав та продавав порно: чоловік знущався із 12-річної дівчинки

Факти у даній кримінальній справі викладені у провадження № 12020030110000268 від 11 лютого 2020 року, за ознаками складу кримінального правопорушення (злочину), передбаченого ч. 3 ст. 152 КК України.

У суді старший слідчий Ковельського ВП ГУ НП у Волинській області клопотав про арешт майна, яке поліція вилучила в процесі розслідування кримінального злочину. Ковельський міськрайонний суд повністю задовольнив клопотання слідчого.

Розслідування триває.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook