У Рожищі місцевий активіст Валерій Шварцкоп у стані алкогольного сп'яніння побив двох жінок-двірників, які підмітали вулицю біля міської ради. Сталося це 3 серпня близько 6 години ранку.

Читайте також: На Волині побили жінку-адміністратора й погрожували розправою власнику закладу, - ЗМІ

Протягом 15 хвилин Валерій Шварцкоп бив жінок, повідомили на сторінці "Реальний Луцьк" у Фейсбук, передає ІА "Волинські новини".

В однієї з них, яка самотужки виховує двох малолітніх дітей, медики швидкої згодом зафіксували тяжкі тілесні ушкодження. Зокрема, було діагностовано гіпертонічний криз, розсічена голова, струс мозку та побої на лиці та інших частинах тіла.

"При побитті Шварцкоп кричав, що у нього всі свої, і йому за це нічого не буде", – йдеться у повідомленні. Поліція, яка приїхала на місце, затримала його, але відпустила вже через 2 години.

"Зареєстрована стаття 125, легкі тілесні ушкодження, за якою кривднику світить максимум 800 грн штрафу!!!

Спостерігається саботаж зі сторони роботи поліції, адже не були опитані додаткові свідки (про їх наявність поліція отримала інформацію), не було взято відео з камер спостережень, не було зафіксовано пошкодження майна міської ради зі сторони громадянина Шварцкопа (про даний факт поліція також знала)", – зазначається у дописі.

Читайте також: Депутати Луцької міськради заблоковані у сесійній залі

Крім того, досі потерпілу не відправили до медиків для зняття побоїв.

"І найбільший цинізм полягає в тому, що комунальне підприємство, де працюють двірники стверджує, що інцидент стався не в робочий час!!!!

Бо у двірників робота починається о восьмій ранку, а що вони там робили о шостій – вони не знають. Хтось собі може це уявити, що нашим двірникам не спиться о п'ятій ранку і вони щодня виходять на роботу на три години раніше, бо їм просто нема о цій годині чим зайнятись?!" – наголошується у повідомленні.

Зауважимо, вжене вперше Валерій Шварцкоп нападає та б’є жінок. Зокрема, у 2014 році в місцевому відпочинковому комплексі він побив жінку-адміністратора та погрожував розправою власнику закладу.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook