Учора вранці 34-річний житель Ківерцівського району незаконно заволодів автомобілем "IVECO" та скоїв дорожньо-транспортну пригоду. Внаслідок автопригоди викрадача транспортного засобу із тілесними ушкодженнями госпіталізували до Луцької міської клінічної лікарні. Про це інформує поліція Волині.

Читайте також: На волинському заводі працівник отримав множинні переломи кісток та рвані рани

Зловмисник, у стані алкогольного сп’яніння, заволодів автомобілем 61-річного жителя Ківерцівського району, котрий знаходився у дворі за місцем проживання потерпілого. Керуючи викраденим автомобілем у селищі Цумань він зіткнувся із вантажівкою "ГАЗ-5301", під керуванням 46-річного жителя Ківерцівського району.

Внаслідок автопригоди постраждав викрадач транспортного засобу. Його госпіталізували у відділення травматології Луцької міської клінічної лікарні. Водій автомобіля "ГАЗ-5301" також отримав тілесні ушкодження, не госпіталізовувався.

Читайте також: У пожежі на Волині загинули брати

Слідчі за цими фактами внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за  ч.1 ст. 289 (незаконне заволодіння транспортним засобом)  та   ч.1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.  

Зловмисникові загрожує, зокрема, до п’яти років позбавлення волі. Досудове розслідування триває.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook