Вчора, 22 травня, на ділянці відповідальності відділу прикордонної служби "Амбуків", що у Волинській області, прикордонниками Львівського загону було виявлено громадянина України, який, знаходився поблизу кордону та не міг пояснити мету свого перебування у прикордонні.

Читайте також: На волинському поштовому відділенні перехопили масштабну партію контрабандних цигарок

Жодних документів, які посвідчують особу, чоловік при собі не мав. Порушника прикордонного режиму запросили у підрозділ для складання документів про адміністративне правопорушення за ст. 202 КУпАП, яке передбачає штраф, інформує Держприкордонслужба.

В ході подальшого з’ясування обставин, прикордонники знайшли в кущах гумовий човен, помпу, одне весло, три паси з карабінами та шість поролонових накладок на взуття для подолання контрольно – слідової смуги. Ймовірно контрабандист хотів скористатися цими "хитрощами", а саме поролоновими накладками на взуття щоб непомітно перейти контрольно – слідову смугу, і тим, самим залишитися непомітни. Але, досвід, пильність прикордонників не дала можливість винахідливому контрабандисту здійснити свій злочинний намір.

Читайте також: Через "Ягодин" до України намагалися провезти нелегального товару на чотири мільйони

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook