Зловмисників виявили в одному із сіл Ковельського району одразу після того, як один із них отримав відправлення із забороненими речовинами. За скоєне громадянам загрожує до трьох років позбавлення волі.

Читайте також: У Луцьку затримали крадія та чоловіка з наркотиками

Подія трапилась учора, близько другої години дня, інформує пресслужба волинської поліції.

У селі Білин Ковельського району правоохоронці виявили 30-річного волинянина, який отримав відправлення із забороненими речовинами. Всередині поліцейські виявили 105 таблеток MDMA. Психотропи вилучили та направили на відповідні експертизи.

Також затримали і двох спільників зловмисника, які перебували неподалік. В одного із чоловіків, 40-річного ковельчанина, правоохоронці виявили два пістолети, два ножі, кайданки, три згортки Альфи "PVP" та два мобільні телефони. Інший, 34-річний громадянин, мав при собі пістолет, згорток Альфи "PVP", ніж та мобільний телефон. Все це вилучено.

Читайте також: На "Ягодині" у пасажира рейсового автобуса в трусах та шкарпетках знайшли наркотики

За цим фактом слідчі Ковельського відділу поліції розпочали кримінальне провадження за ч. 2 ст. 309 Кримінального кодексу України. Йдеться про незаконне придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту вчинені за попередньою змовою групою осіб. Якщо вину зловмисників доведуть, їм загрожує до трьох років позбавлення волі. Досудове розслідування триває.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook