Лідер "Голосу" Святослав Вакарчук оприлюднив першу десятку списку партії для участі у дострокових парламентських виборах. 

Читайте також: Погоріли на темних оборудках: Вакарчук набрав до своєї команди людей Януковича – журналіст

Як повідомляє кореспондент УП з місця події, частину списку Вакарчук повідомив на з'їзді партії, що проходить на Старокиївській горі у Києві 8 червня. 

Очолив список сам Вакарчук, другий номер – Юлія Клименко, третій – Кіра Рудик.

№4 у списку – Ярослав Железняк, 5 – Олександра Устінова, 6 – Олег Макаров, 7 – Ярослав Юрчишин, 8 – Сергій Рахманін, 9 – Соломія Бобровська, 10 – Ольга Стефанишина. 

Номер 11 у списку – юрист Олександр Курдитик, №12 – економіст Володимир Цибаль, №13 – юрист Андрій Осидчук, №14 – "кіборг" Роман Костенко, №15 – Роман Лозинський, донедавна очолював "Галицьку партію", №16 – Інна Совсун, №17 – Леся Василенок,  №18 – Рустем Умеров, №19 – Аліна Свидерська, №20 – Андрій Шарашкін. 

"Нашої програми вистачає не на одну каденцію. Ми приходимо у політику всерйоз і надовго. Ми будемо створювати великий потужний рух", – заявив Вакарчук під час з'їзду. 

Читайте також: Партію Вакарчука "Голос" поповнив "чорний" політтехнолог, який працював на Порошенка

Проте, попри те, що Святослав Вакарчук неодноразово наголошував на тому, що до його партії не ввійде жоден народний депутат, а це будуть нові обличчя, які вершитимуть нову історію української політики, щонайменше четверо чинних депутатів йдуть на вибори від партії "Голос" Вакарчука: Вікторія Пташник (партія "Об'єднання "Самопоміч"), Леонід Ємець (член фракції "Народний фронт"), котрий у минулому був довіреною особою Ющенка, Павло Різаненко (нардеп від БПП, екс-депутат Броварської міської ради VI скликання), який нещодавно вляпався у гучний скандал із нерухомістю в окупованому Криму та Вікторія Войцицька (член депутатської фракції "Об'єднання "Самопоміч").

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook