Депутат Луцької міської ради від БПП "Солідарність" Андрій Покровський, який займає лідируючу позицію за пропусками сесій та постійних комісій, вкотре вирішив пропіаритись. На цей раз він заявив про те, що відстояв інтереси мешканців округів без депутатів.

Читайте також: ТОП-5 депутатів-прогульників Луцької міської ради

Проте, навіть під час пленарного засідання міської ради, яке відбулося у середу, 31 січня, Покровський просто покинув приміщення разом з усією фракцією. У залі жартома відреагували на це тим, що "готується до приїзду Петра Порошенка".

Відомий бізнесмен-депутат не втрачає жодної можливості щоб пропіарити власне ім’я, хоча по факту, Андрій Покровський та його колега-однопартієць Петро Нестерук пішли у міськраду лобіювати власні бізнес інтереси.

Депутат голосно заявляє про спілкування з місцевими мешканцями та про надану їм допомогу. Але навіть елементарна відсутність сторінки у Facebook є зайвим доказом того, що він уникає спілкування з пересічними лучанами і зовсім не чує їх. Він говорить те, що йому напишуть його кишенькові журналісти, а усю роботу виконує його новостоворений громадянський рух "СВІДОМІ".

Найбагатший депутат Луцької міської ради, який вдає з себе благодійника, що так переймається проблемами містян, напевно й надалі буде обмежуватись лиш розсилкою календариків та солодощів по квартирах потенційних виборців.

Натомість, радник Луцького міського голови, керівник фракції УКРОП Ігор Поліщук заявив, що принциповою позицією цього року стала відмова від політичної ротгалежності при формуванні такого переліку. Саме тому, в цьому переліку близько 1/3 дворів - це двори без депутатів й абсолютна більшість прибудинкових територій з цього переліку - це ті прибудинкові території, які дійсно перебувають найгіршому стані.

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter