Президент Білорусі Олександр Лукашенко дав кілька порад, як поводитися під час пандемії коронавірусу, серед яких − гуляти на вулиці, кататися на велосипеді і не цілуватися з іншими жінками.

Читайте також: Білорусь – серед "лідерів" по поширенню коронавірусу в Європі

Такими рекомендаціями білоруський лідер поділився з журналістами під час відвідування випробувального полігону Об'єднаного інституту машинобудування НАН.

"Люди розуміють, що сьогодні, якщо ти вже цілувався з кимось, цілуйся далі, не лізь, якщо ти мужик, до іншої жінки. Ну потерпи місяць. Якщо ти терся десь в родині, залишися в сім'ї", − порадив президент Білорусі своїм співгромадянам.

При цьому він вважає, що прогулянки на вулиці та катання на велосипеді підуть тільки на користь, тому що дозволяють "продихатися гарненько, щоб легені запрацювали як слід".

На його думку, сидячи вдома, опустивши руки, здоровою людиною не будеш, тому що легені працюють без навантаження.

"Тому треба, я вже давно вам говорив, жити тим життям, яким ми жили, остерігаючись. Не лізь на рожен. Береженого Бог береже", − зауважив Олександр Лукашенко.

Читайте також: "Ніяких чартерів, нехай там сидять": Лукашенко відмовився евакуювати своїх громадян з інфікованих коронавірусом країн

Президент Білорусі вважає, що коронавірус виявився не таким небезпечним, як здавалося спочатку.

"Ось йдеш по вулиці, дихнув на людину, людина впала. Та ні! Щоб заразитися цим вірусом, треба ще якийсь контакт!" − переконував білорусів президент країни.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook