Нещодавно начальник Волинського обласного центру зайнятості Роман Романюк призначив головою Луцького філіалу центру зайнятості екс-голову Горохівської районної державної адміністрації Юлію Гриньчук.

Читайте також: Як Романюк призначив екс-голову Горохівської РДА головою філії центру зайнятості

Відтак, новопризначена директорка Луцької районної філії центру зайнятості проводить ділові зустрічі з іншими керівниками державних установ. 

Однією з таких була зустріч з головою райдержадміністрації Тарасом Яковлевим, яка відбулась 25 липня 2019 року.

Варто зазначити, що Тарас Яковлев та Юлія Гриньчук знайомі вже досить давно, ще з часів перебування на посадах голів Луцької та Горохівської районних державний адміністрацій. Крім того, як інформує "Опора", обоє керівників входили до "сил нової команди" Юрія Моклиці, кандидата-мажористарника по округу від команди Петра Порошенка "Європейська Солідарність".

Читайте також: Президент Зеленський звільнив п'ять голів РДА на Волині

Керівники державних установ зустрілися в кабінеті голови Луцького філіалу, щоб обговорити питання незайнятості населення, рівень влаштування безробітних громадян на роботу, перелік надання послуг жителям району.

Відзначимо, що дані "проблеми" вже давно розглядаються у Центрі, однак навіть за рік часу не відбулося ніякого прориву у їх вирішенні. У мережі з іронією відреагували на дану ситуацію, мовляв, "ця організація просто витрачає наші податки". Керівники проводять ділові зустрічі з своїми друзями та партнерами у "вінтажних" кабінетах, які потім називають робочими.

Також Яковлев поцікавився планами на майбутнє та стратегією розвитку районної філії Волинського обласного центру зайнятості, а по закінченню зустрічі, побажав плідної роботи та подальшого розвитку функціонування районної філії та її директору.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook