Мешканці села Іванівка Горохівського району Марії Онопріяк у програмі "Повернітьмені красу" ліквідували величезний живіт-"фартух" та повернули впевненість у собі.

Читайте також: Які секрети подружнього життя відкрила сімейна пара з Луцька у програмі "Міняю жінку"?

Програма вийшла на телеканалі "1+1" вчора ввечері, 20 березня, пишуть "Волинські новини".

Жінка живе в селі і важко працює на власному величезному господарстві.

"Мені треба понапоювати худобу, дати свиням – мушу 12 відер коровам, і ще 5 відер свиням занести. Кожне – по 15 літрів", – говорить Марія.

Також героїня зазначає, що її велика сім'я живе з хазяйства і вона виготовляє власну продукцію, яку потім возить на базар на продаж.

Жінка прийшла на програму із великим животом, який залишився у неї після 4-х вагітностей.

Живіт висить, має кілька великих складок, у яких шкіра пріє, тоншає, покривається ранами, які час від часу кровлять. Жінка не може довго стояти на ногах.

"Жінкою я себе не рахую. Рахую бабцьою. Жирна, тельбата... В селі говорять: "ходить, як торба". Можуть сказати, шо я свиноматка" – каже зі сльозами на очах 45-річна Марія.

Чоловік, за словами героїні, перестав приділяти їй увагу як жінці, а задивляється на молодших. Той, у свою чергу, виправдовується, що від його дружини "смердить, як від м'яса, що полежить на сонці".

За порятунок жінки взялися спеціалісти проекту "Поверніть мені красу" : пластичний хірург Ростислав Валіхновський, дизайнер Андре Тан, психолог Олена Любченко, а також експерт зі здорового способу життя Анна Буткевич.

Ростислав Валіхновський оглянув жінку, пояснив: на животі – дуже велика шкірна складка, велика розтяжка, опрілості. Потрібне хірургічне втручання, але перед тим жінці необхідно схуднути – шляхом фізичних вправ і правильного режиму харчування.

У цьому їй допомогла Анна Буткевич, яку у проекті назвали “експертом з краси і здорового способу життя”. Вона, запевнили у програмі, розробила свою універсальну систему здорового способу життя.

Після операції за комплекси жінки взялась психолог Олена Любченко.

За три тижні жінка схудла на 13 кілограм.

Опісля цього, за Марію взявся модельєр Андре Тан, який омолодив жінку на 15 років.

Рідні не змогли впізнати героїню, а вона ж сама тепер впевнено говорить:

"Типірка я не дозволю себе ніяк обізвати. Ніколи не повернуся до тої Марії, яка була. Я не просто Марія, я королева Марія!"

Детальніше в сюжеті.


Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook