Новий керівник Волинського облавтодору разом із дружиною мають спільні заощадження готівкою в іноземній валюті, нерухомість та авто дружини. Водночас, відповідно до декларації, не отримав жодного доходу минулого року.

Читайте також: Волинський облавтодор отримав нового керівника

Про це повідомляє ІАВолинськіНовини.

Нагадаємо, Руслана Мандзюка призначили на посаді керівника Волинського облавтодору 15 листопада.

Раніше він працював головним спеціалістом відділу державного контролю та нагляду за безпекою на транспорті управління Укртрансбезпеки у Волинській області.

Відзначимо, що попереднього керівника ДП "Волинський облавтодор" судили через хабарницькі дії. У 2018 році він вимагав у підприємиці 300 тис. грн за надання дозволу та погодження укладення договору оренди будівлі і споруди охоронюваної стоянки автомобілів на трасі Київ–Ковель–Ягодин. За це він отримав два роки умовного покарання.

Згідно з даними декларації за 2018 рік кандидата на посаду, Руслан Мандзюк разом із дружиною Світланою виховує двох дітей – синів Антона та Андрія. Родина мешкає в Ківерцях.

Власницею житлового будинку в Ківерцях площею 205,9 квадратних метра є дружина посадовця. У її власності – також земельна ділянка в Ківерцях площею 1302 квадратних метра. Вартість нерухомості декларант не вказав.

У декларації згадується всього одна автівка – це Mercedes 350S 2005 року випуску, зареєстрований із вересня 2018 року також на Світлані Мандзюк. Вартість автомобіля не зазначена.

 

Читайте також: "Важко, страшно і небезпечно": волиняни погрожують перекрити трасу через перенесену зупинку

Відзначимо, що на сайті Auto.ria ціни на такий автомобіль сягають від 9 до 17 тисяч доларів.

 

Відомості про доходи подружжя за минулий рік – відсутні.

Зауважимо, що декларант у розділі "Доходи, у тому числі подарунки" має вказати відомості про заробітну плату, отриману як за основним місцем роботи, так і за сумісництвом, гонорари та інші виплати згідно з цивільно-правовими правочинами, дохід від зайняття підприємницькою або незалежною професійною діяльністю, дохід від надання майна в оренду, дивіденди, проценти, роялті, страхові виплати, благодійну допомогу, пенсію, спадщину, доходи від відчуження цінних паперів та корпоративних прав, подарунки та інші доходи.

Натомість вказано, що подружжя зберігає 40 тисяч доларів готівки: 30 тисяч доларів – у Світлани Мандзюк, ще 10 тисяч доларів – у Руслана Мандзюка.

Водночас пара зазначила, що має позики: 550 тисяч гривень Руслан Мандзюк боргує Василю Мандзюку, а Світлана Мандзюк винна 950 тисяч гривень Надії Величко.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook