Юлія Сиротинська, керівник департаменту муніципальної варти Луцькради, публічно звернулась до правоохоронних органів з вимогою порушити кримінальне провадження та встановити особу чоловіка, який погрожував розправою їй та її дитині.

Читайте також: У Луцьку до дня закоханих базарники організували мітинг у підтримку поліції, яка кришує інтим-салон (фото)

Про це посадовиця написала на своїй сторінці у соціальній мережі Facebook.

"З моменту мого виклику на лінію 102 від 12 лютого 2020 року, вже пішла друга доба, щодо факту погроз і розправи наді мною та моєю дитиною!!!

Реакції жодної. СОГ не приїжджав, слідчі не вжили заходів", – пише Сиротинська.

"Під час демонтажу 12 лютого 2020 року, цей чоловік озвучив, що він зібрав дані, де я мешкаю і з ким, вказавши адресу, поверх та під’їзд. Озвучив факт опитування сусідів та осіб в будинку, як я приходжу з роботи і моя дитина.

Озвучив, щоб я почала боятися і готувалася до помсти та розправи. І що його дії будуть дуже жорстокі, а моя ціна високою за те, що департамент виконує законне рішення Луцької міської ради!", – йдеться у дописі головної муніципалки Луцька.

Читайте також: Луцьких поліцейських оштрафували за неправильну парковку (фото)

Сиротинська публічно звертається до поліції та прокуратури з вимогою вжити заходів та притягнути до відповідальності осіб, що належно не відреагували на її виклик на лінію 102.

А також вона просить відкрити кримінальне провадження за цим фактом і за фактом погроз і збору інформації про неї та її дитину, встановити особу чоловіка, який погрожував та взяти його під варту.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook