Українська влада повинна перестати красти й нарешті почати виконувати свою безпосередню функцію – сервісу для громадян.

Читайте також: "Пропа*андони" із "Раша ТіВі" забилися в істериці через законопроект Олександра Шевченка про заборону "русского міра" в Україні (відео)

Про це в ефірі ТРК "Аверс" заявив народний депутат від УКРОПу, учасник президентських праймеріз партії Олександр Шевченко.

"Влада – це не більше ніж інструмент сервісу, вона повинна передусім забезпечити умови для створення робочих місць і будівництва нових підприємств. Це – основа будь-якого цивілізованого суспільства. Слід просто перестати грабувати людей – і в країну прийдуть інвестиції", – підкреслив парламентар.

На переконання політика, сьогоднішні керівники держави не впоралися зі своєю роботою, тому повинні піти з влади.

"Нинішня влада показала свою нікчемність, тому їй треба сказати "до побачення", – зауважив нардеп.

Читайте також: УКРОП провів президентські праймеріз на Волині і ще раз довів – чинна влада ніколи не залякає його представників

При цьому він зазначив, що наступний президент має дати регіонам можливість розвиватися й самостійно наповнювати бюджети. Прибутки від використання надр і природних ресурсів повинні належати громадам. Для цього в кожній області слід створити комунальні підприємства й залишати половину їхніх доходів на місцях. Приміром, Волинь може заробляти на видобутку торфу, бурштину й міді, Закарпаття – газу та нафти. Однак зарегульованість і бюрократія гальмують будь-які ініціативи.

"Потрібно просто прибрати нахабних чиновників, які не дають країні розвиватися. Такі органи, як обласні, місцеві й районні адміністрації, повинні зникнути. Величезні будівлі, які вони займають, слід передати університетам та інститутам", – переконаний Олександр Шевченко.

Нагадаємо, 28 вересня в Луцьку розпочалася фінальна частина президентських праймеріз УКРОПу. За результатами голосування представників партії, на Волині переміг Олександр Шевченко. Його підтримали 180 осіб. Кандидатом у президенти від УКРОПу Олександра Шевченка також хочуть бачити партійці Рівненщини та Тернопільщини. Остаточні результати президентських праймеріз "Українського об’єднання патріотів" стануть відомі під час великого з’їзду партії в Києві 5 грудня.

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter