На соціально-економічний розвиток територій виборчого округу №19, який у Верховній Раді уже другу каденцію поспіль представляє народний депутат України Ігор Гузь, з Державного бюджету скерують майже 10 000 000 гривень.

Читайте також: Нардеп Ігор Гузь хоче перейменувати Володимир-Волинський

Про це повідомляє пресслужба народного депутата.

Відповідне розпорядження видане Кабінетом міністрів України від 19 травня 2021 р. № 468-р. Згідно з документом, Міністерство фінансів зобов’язане погодити розподіл субвенції з державного – місцевим бюджетам.

Так, на соціально-економічний розвиток Володимир-Волинської громади кошти надійдуть у сумі 2 мільйони 290 тисяч гривень, Нововолинської громади – 4 мільйони 328 тисяч гривень, Володимир-Волинський район – 1 мільйон 30 тисяч гривень, а також Любомльська і Вишнівська громади разом (колишній Любомльський, а нині територія Ковельського району) – 870 тисяч гривень та ще майже півтора мільйона гривень – на потреби інших місцевих громад.

«Усі охоплені субвенцією об’єкти обговорювалися ретельно з місцевою владою, яку обрали мешканці округу пів року тому. Звичайно, пріоритети двом містам – Володимиру-Волинському і Нововолинську, особливо Нововолинську. Адже у зв’язку з тим, що не було співпраці з колишнім керівником міськради, блокувалося дуже багато моїх ініціатив й місто не доотримало ресурсів.

Читайте також: У Володимир-Волинському педагогічному коледжі представили нових членів наглядової ради

Сподіваюся, до кінця року Кабмін сприятиме, щоб на округ було спрямовано ще 20 млн грн. Попрацюємо з органами місцевого самоврядування, депутатами різних рівні, щоб ви розуміли, що все це дає результат.

Мої пріоритети незмінні – спортивна інфраструктура, дитмайданчики, парки і сквери, безпека. Працюємо для громади виборчого округу № 19. Про кошти будемо звітувати і дякую Кабміну за позицію», – зауважив Ігор Гузь.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook