В соціальній мережі з'явилося відео, на якому начебто Дарій Зажицький, якому вся Україна допомагала зібрати кошти на операцію, відпочиває на курорті у Туреччині.

Читайте також: Лучанин Дарій Зажицький, якому збирали кошти на лікування, без "прав" та орендованому авто потрапив у ДТП

Відео опублікували на одній із сторінок в Instagram.

"Вересень 2020 року (приблизно 7 місяців тому), Туреччина, курорт Rixos Sungate 5*. Орієнтовна вартість курорту на одного складає від 1500$.

На даному відео, наш "океанський кит" і його "мила косатка" "чілять" біля басейну на території готелю.

Як Ви вже, мабуть, зрозуміли, вересень 2020 року − це той період, перед та після якого, власне, і проводились збори коштів на лікування "нашого важкохворого" хлопчика", − пише автор посту.

Читайте також: Журналісти розсекретили, куди пішли тисячі доларів, які волиняни збирали на лікування онкохворого лучанина (відео)

Як повідомлялось раніше, 22-річний лучанин, Дарій Зажицький потрапив у ДТП 30 березня, у Луцьку. Як з'ясувалось, у молодика нема посвідчення водія та автівка була орендована.

Також, відомі українські блогери почали говорити про шахрайство Дарія Зажицького, якого побачили на відпочинку в Домінікані. Ще в листопаді хлопець просив допомоги – він збирав 40-50 тисяч доларів на операцію в Туреччині. Наразі невідомо, чи є власником Chrysler сам Дарій Зажицький.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook