У Володимирі-Волинському Волинської області мешканці багатоповерхівки застукали свою сусідку за секс утіхами безпосередньо у під'їзді будинку. Місцеві скаржаться, що через сусідку, яка веде аморальний спосіб життя, вони втратили спокій.

Читайте також: Українка займалася організацією секс-послуг у Польщі

Про це ТСН.ua розповіла жителька будинку на вулиці Поліської Січі Ірина.

Інтернет-мережу збурили фото, коли двоє людей займаються сексом серед білого дня на сходовому майданчику у під'їзді. Учасницею цього процесу була сусідка Ірини. 

«Це була 16 година дня. Я зайшла до під'їзду і почула характерні звуки, подумала, що може діти граються. Підіймаюся сходами – лежить пара і займається сексом. Нетвереза сусідка і якийсь незнайомий чоловік. Мені потрібно було пройти на 5 поверх. Довелося переступати через них. Я зробила зауваження, але вони далі своє роблять. Коли зайшла до себе в квартиру, в дверях застала доньку, яка хотіла вийти на вулицю. Я не дозволила. Сама ж вийшла знову, щоб подивитися, чи вони пішли. Ні, вони просто змінили позу. Тоді я зробила фото і пригрозила, що викликаю поліцію», – розповідає Ірина. 

Жінка говорить, що її сусідці близько 40 років, вона переїхала до їхнього будинку із західної України кілька років тому, квартиру вона успадкувала від батьків. У неї було двоє дітей: дівчинка і хлопчик. Одного разу діти через недогляд ледве не згоріли. Потім їх вилучили з родини і відправили в дитбудинок. Зараз вони мешкають у будинку сімейного типу. 

«Вона раніше такою не була. Діти були розумненькі, виховані, ввічливі. Вона вдягалася у чисте. А потім пішла у блуд. Постійно водить чоловіків у квартиру, пиячить на сходовому майданчику. Буває її кавалери справляють потреби у під'їзді, сплять у нас під дверима. У квартирі двері постійно відчинені. За борги все вимкнули», – розповідає сусідка.

Читайте також: Чоловік одягнув гайку на статевий орган, її зрізали болгаркою (відео)

Ірина говорить, що мешканці будинку неодноразово викликали поліцію, але жодних зрушень у поведінці сусідки немає. Штрафи, які їй виписують, вона не сплачує. Мешканці під'їзду «відпочивають», коли їхня сусідка іноді «зникає», як вона сама говорить «виходить заміж». Куди звертатися далі, щоб вирішити проблеми з жінкою, сусіди не знають.

Як повідомили в поліції, раніше на цю жінку були скарги, що вона веде аморальний спосіб життя. Утім, публічний інтим вони самостійно виявили завдяки моніторингу соцмереж. Факт внесли до Журналу єдиного обліку заяв та повідомлень. Учасникам процесу загрожує адміністративна відповідальність за хуліганство. 

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook