Депутати Луцької міської ради звернулися до Генерального Прокурора України Юрія Луценка стосовно волинського прокурора, який у ніч з 19 на 20 липня скоїв аварію, будучи у стані алкогольного сп'яніння, та втік з місця ДТП.

Читайте також: П'яний з купою бл*д*й: очевидці про прокурора, який у Луцьку влетів у газовий розподільник на BMW

Відповідне звернення запропонував депутат Олександр Волинець на 60-ій сесії Луцької міської ради.

"Це звернення до Генеральної прокуратури – дати правову оцінку діям прокурора, який в ніч з 20 на 21 липня скоїв ДТП і втік з місця події та не дати "зам'яти" справу. Адже зараз винуватець прикривається рідним братом, аби не втратити посади. При цьому в автомобілі було семеро жінок", – пояснив обранець громади.

Депутати вимагають від прокурора взяти на особливий контроль цю ситуацію та встановити відповідне покарання.

Нагадаємо, що в ніч з 19 на 20 липня на вулиці Глушець в Луцьку автомобіль BMW влетів у газовий розподільник. Як виявилось, за кермом автівки перебував скандально відомий процесуальний прокурор Гуцуляк Т. у стані алкогольного сп'яніння. Окрім нього в салоні машини було 7 дівчат.

Очевидці розповіли, що крім водія з автомобіля вийшло ще 7 пасажирів – усі були жіночої статі – окремі у стані сильного алкогольного сп`яніння, а одна, яка була на руках у подружок, схоже отримала численні забої голови від різкого удару. Зі слів людей, при зіткненні у водія не спрацювала подушка безпеки, тому він теж тримався рукою за підборіддя, коли вийшов з авто.

Аби приховати, кому належить машина, прокурор почав зривати номерні знаки АС 8000 ЕК з неї. Проте встиг зірвати лише той, що знаходився позаду авто.

Читайте також: Що відомо про прокурора, який у Луцьку протаранив газовий розподільник на BMW із 7-ма дівчатами

Проте, не всім депутатам до вподоби це звернення. Зокрема, депутат від фракції "Самопоміч" Юлія Вусенко наголосила на тому, що цим мають займатись відповідні органи, адже ця справа не в компетенції депутатів.

Окрім того радник міського голови Ігор Поліщук зазначив, що потрібно усіма силами посприяти на хід цієї справи, аби скандальний прокурор не залишився не покараним.

"Як відомо з обставин справи, за кермом перебував відомий прокурор Гуцуляк Т. Ю., який будучи у стані алкогольного сп'яніння, протаранив газовий розподільник на елітній автівці, в салоні якої знаходилось ще 7 дівчат також у такому ж стані. Через декілька хвилин на місце події прибув брат прокурора, який заявив, що саме він перебував за кермом автомобіля і саме він спричинив аварію. Проте, очевидці події стверджують, що саме Гуцуляк Т. Ю. був за кермом. Добре, що все обійшлося і усі залишилися живі.

Ми, як обранці громади, повинні зробити усе, аби подібна ситуація ніколи більше не повторилась і щоб ніхто не постраждав", – зазначив Ігор Поліщук.

Відповідне звернення підтримали 26 депутатів.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook