Журналісти ТРК "Аверс" знайшли в депутата Луцької міської ради та засновника ГР "Свідомі" Андрія Покровського незаконний гральний бізнес. Внаслідок чого радник міського голови Луцька Ігор Поліщук вказав депутату на те, що за "брудні гроші" йому доведеться рано чи пізно постати перед "судом Божим".

Читайте також: Депутат Луцькради прийшов у светрі за майже 1000 євро на засідання комісії

Про це пише ІА Волинські Новини.

У розслідуванні журналістів, яке вийшло в ефір 13 лютого, йшлося про те, що депутат від БПП "Солідарність" Андрій Покровський через афілійовані структури причетний до цілої мережі гральних закладів в Україні та Луцьку зокрема. Серед лучан депутат будує образ благодійника, мецената, власника торгово-розважальних закладів.

В той час як через ігрову залежність рідні йдуть на крайні міри, аби врятувати лудоманів, хоча і це не завжди допомагає. Так, декілька місяців тому волинянин повідомив про замінування клубу, аби син не програвав там гроші. А в грудні 2018 року 19-річний сирота повісився через борги, яких набрався через азартні ігри.

Менше ніж за добу на розслідування своєрідно відреагував його головний герой. У відеозверненні помітно знервований Покровський жодним фактом не спростовує інформації щодо фірм, опублікованої в розслідуванні. Натомість заявляє, буцімто це все замовлення від тих, кому він не дозволяє красти.

"Я не даю красти свиням, які дорвалися до корита в Луцькій міській раді. Через це вони мене не люблять. Нешановні замовники цього інформаційного лайна, запам’ятайте: скільки б ви не брехали, я і далі не дам вам красти", – емоційно заявляє Покровський.

Читайте також: Як "свідомий" луцький депутат будував "Казкову оселю", наплювавши на закон

Натомість радник міського голови Ігор Поліщук зауважив, що поки журналісти не зачепили гральний бізнес Покровського, депутат президентської партії жодного разу не заявляв про буцімто відомі йому факти крадіжок.

"Щойно переглянув відеозвернення вкрай знервованого й переляканого Андрія Покровського з приводу його грального бізнесу, де він нічого не відповідає по суті звинувачень в організації грального бізнесу, але заявляє, що "не дає і не дасть красти свиням, які дорвалися до корита в міській раді".

З цього приводу є декілька запитань. Скоро виповниться два роки, як наша команда взяла відповідальність за життя й розвиток рідного міста. Так ось, Андрію Володимировичу, де за 2 роки хоча б одне звернення щодо крадіжок чи зловживань керівництвом міської ради в поліцію? Де хоча б одне звернення з цього приводу в прокуратуру та СБУ? Де хоча б один позов до суду про повернення вкраденого?

Жодного. Ми за свої слова і вчинки готові постати перед будь-яким судом.

А Вам треба пам‘ятати про суд Божий, де доведеться відповісти і за брудні гроші, і за понівечені гральним бізнесом людські життя та скалічені долі, зруйновані сім‘ї та самогубства, що скоєні через борги в гральних закладах.

P.S. А вночі раджу Вам спати й відпочивати, а не контролювати через відеокамери та онлайн-касу хто й скільки коштів залишив в гральному закладі і чи часом не навідались туди правоохоронці. Тоді й вдень не буде така нісенітниця в голову лізти", – зазначає Поліщук.


Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook