17 липня, у вівторок стало відомо про смерть відомої українки, що воювала у зоні проведення ООС – бійця батальйону "Донбас-Україна".

Читайте також: Пішов з життя творець десятків знаменитих фільмів

Про втрату розповіли у одній з соцмереж на сторінці "Донбасу":

"Сьогодні 17.07.2019 року загинула Стребіж Світлана Іванівна, боєць батальйону ОШБ "Донбас-Україна", в батальйоні з березня 2015 року".

Відомо, що Світлана Стребіж померла через тривалу хворобу – попри боротьбу хороброї жінки із онкологією, зусилля лікарів, підтримку українців – її, все ж, не вдалося врятувати:

"Після півтора річної боротьби із онкологією за життя, весь час планувала продовжити службу заради повернення окупованої землі під контроль України, оскільки її дім місто Донецьк. Слава Україні! Герої не вмирають!", – йдеться у повідомленні.

Читайте також: "Вона співає нам зверху": померла відома українська письменниця (фото)

Світлана Стребіж, боєць батальйону "Донбас-Україна" родом із Донецька, 2014 рік жила з надією що Українська армія поверне під свій контроль всю територію України, пишуть побратими:

"Відправляла сотні sms (по 5 грн. за sms) в підтримку Української армії. Син виходив під гімн України із Севастополя, друзі служили добровольцями у батальйоні "Донбас". З зими 2015 року по нинішній час несе службу у лавах ЗСУ ОШБ "Донбас-Україна", пройшла військовий шлях від солдата до офіцера, від бухгалтера до начфіна військової частини".

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook